maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kattilahylly


Meidän taloremontti etenee, hitaasti mutta varmasti. Minä haluaisin jo tosi kovasti sisustaa kaiken valmiiksi, mutta vielä elellään alakerrassakin pahvilaatikoiden keskellä. 
Mutta onneksi voi jo jotain pientä sisustaa valmiiksi, kuten keittiön kattilahylly-seinän. Tähän taloon olemme poimineet ja muistelleet parhaiten toimivia sisustusideoita vanhoista kodeista. Ja yksi parhaista on tämä kattilahylly, joka hankittiin jo kymmenen vuotta sitten ensimmäiseen itse remontoituun kotiin.
Silloin hyllyn takia ajeltiin Vantaan Ikeaan, nyt onneksi Ikea löytyy jo omasta kaupungista ja hyllyn hakumatka on huomattavasti lyhyempi :)


 
 
Meidän keittiössä ei ole yläkaappeja, joten kattiloille tarvitaan oikeastikin säilytystilaa. Kattilahylly toimii hyvin, siitä saa helposti käyttöön oikeankokoisen kattilan tai paistinpannun. Käytön jälkeen pannut pestään, kuivataan ja ripustetaan takaisin hyllyyn. Toimii meillä hyvin! Ja on minusta myös kivannäköinen!Kattilahylly siis Ikeasta, samoin kattilat. Tuo kattilapaketti on Ikealla tarjouksessa vain 39€ (sis. paistinpannun + 3 kattilaa). Pyyhe H&M, lasipullot Clas Ohlson.


Tässä ennen kuva samaiselta seinustalta viime syksyltä. Jotain muutosta on tullut :)

3 kommenttia:

 1. Nykyään näitä avohyllyjä näkee paljon yläkaappien sijasta. Kivalta kyllä näyttää! Vaatii vähän rohkeutta ja järjestelykykyä pitää siistinä ja etenkin saada kaikki keittiön tilpehöörit mahtumaan alakaappeihin.

  Kiva blogi! Vasta löysin tänne ja täytyypä laittaa kirjanmerkkeihin.

  VastaaPoista
 2. Minishow: Ihan totta, tämä yläkaapiton systeemi ei sovi keräilijöille. Meillä ollaan hyvin minimalisteja astioiden ja muiden keittiötilpehöörien suhteen :)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea ja miten kiva onkaan nähdä noita ennen kuvia! -Tiina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)