keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäistarjous -20%Niilo Ilo toivottaa aurinkoista Pääsiäistä, tarjoamme nyt loppuviikon ja Pääsiäispyhien ajan -20%:n alennuksen koko valikoimasta koodilla TIPU20. Tarjouksella ei ole alaostorajaa.

Syötä koodi ostoskorin lunastuskoodi-kenttään ja alennus lasketaan automaattisesti. Alennuksen saat kaikista tuotteista, sekä normaali- että tarjoushintaisista, uutuuksista ja Poistokorin tuotteista. Alennuskoodia ei voi kuitenkaan käyttää yhtä aikaa muiden kampanjakoodien kanssa.

Tarjous on voimassa 1.4. saakka ja koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen. Alennuksen saat verkkokaupasta sekä myös Kuopion myymälästä keskiviikkona ja torstaina (27.-28.3). Pääsiäislauantaina liike on suljettu, verkkokauppa palvelee normaalisti koko pyhien ajan.

Tilaa nyt kevään välikausivaatteet ja hatut, sekä iloisen värikkäät housut, shortsit, mekot ja hupparit kevääseen. Kaupassa paljon kivoja, laadukkaita merkkejä; Ticket, Racoon, Molo Kids, Småfolk, AlbaBaby, Liandlo, Duns, Maxomorra, Kimperi, Mini Rodini, Nova Star, Name It..

Tervetuloa keväisille ostoksille!

4 kommenttia:

 1. Hei!!

  Voiko sulta tilata tuotteita?
  Tarvisin jumpparyhmälle 18kpl yksinkertaisia liivimekkoja koossa (noin.)120-130cm.
  Voitko ottaa s-postiini yhteyttä mikäli onnistuisi? Kerron sitten lisää :)
  s-posti: anni-emilia89@hotmail.com

  KIITOS:)
  -a-

  VastaaPoista
 2. -a-: Meiltä ei valitettavasti saa ihan tilaustuotteita, mutta Kuopiossa esim. Weja Wekkuli valmistaa tilauksesta :)

  VastaaPoista
 3. Piti hyödyntää tarjous ;) http://papulandiassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)