keskiviikko 29. elokuuta 2012

Nugget gold

Keltainen on nykyään meidän lempiväri, sekä äidin että poikien. Aika yllättävää, että myös pojat valitsevat aina keltaisen. Mutta hyvä niin, sinistä ja harmaata ehtii käyttää myöhemminkin.

Tykkään käyttää keltaista poikien vaatteiden lisäksi myös sisustuksessa, omaan vaatekaappiin keltainen ei ole vielä eksynyt, mutta ehkä vielä syksyn mittaan..

Eilen sain Niilo Iloon aivan ihanan syksyisen keltaisia farkkuja, oma malli tytöille sekä pojille, värisävyn nimi on Nugget gold. Nämä valittiin heti poikien syysfarkuiksi, sopivat niin kivasti monen meidän vaatekaapista jo löytyvän paidan kaveriksi :)


 
Maxilla Villervallan twister-paita ja Fransilla parin vuoden takainen Mini Rodinin pandapaita. Maxin farkut koossa 122 cm ja Fransilla 110 cm, valmistaja Name It.


Nugget gold + Mini Rodinin tiikeri


Nugget gold + Mini Rodinin cobra


Nugget gold + Småfolkin traktorit

9 kommenttia:

 1. Voi hitsit kuinka sopiikin kivasti teidän paitojen kanssa! Ja just teidän poikien näköiset :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat!! :) Mä harkitsen itselleni syksyksi keltaista hametta ja paksuja sukkahousuja ;D Kasvojen lähelle en voi laittaa, mutta ehkä se tuolla alaosissa piristäisi!

  VastaaPoista
 3. Miima: Joo, sukkahousut on ainakin saatava ;)

  VastaaPoista
 4. Mä oon vähän puolueeton kehumaan housuja, samat nimittäin tarttui mukaan Ideaparkin myymälästä tänään ;) Nytpä tiedä lisää paitoja jotka sopivat pariksi housuille, kiitti!

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkään keltaisesta lastenvaatteissa ja yritän saada lapsetkin siitä innostumaan. Toistaiseksi meillä vain tyttö tykkää keltaisesta väristä, poikakin jos keltaisessa paidassa jokin silmää miellyttävä kuva. ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanat yhdistelmät :) Onko tuo tapetti jo teidän uudesta asunnosta kuvattu? kyseleepi tillukka

  VastaaPoista
 7. Tillukka: Talo on vielä ihan purkutilassa, kuvat ja tapetti on vanhasta kodista, siellä vielä majaillaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)