torstai 16. elokuuta 2012

Uusi kesä


Kesä onkin yllättäen palannut viime viikon kylmyyden jälkeen. Vesisateen ja alle 10 asteen lämpötiloissa mietin jo vakavasti shortsien ja t-paitojen pakkaamista talvisäilytykseen, sen verran syksyiseltä keli vaikutti. Mutta onneksi kuitenkin vielä lykkäsin asiaa.

Tällä seudulla on ollut suorastaan kuumaa, muutamana päivänä ollaan menty jopa lähelle hellerajaa. Pojatkin kyselivät ihmeissään, että tuliko nyt jo uusi kesä :)

Tänä kesänä meillä on käytetty ylivoimaisesti eniten erilaisia farkkushortseja, johtuu varmasti osittain viileästä kesästä. Ja muutenkin, farkku kestää hyvin touhukkailla pojilla.

Sitten vain crocsit jalkaan ja menoksi, kyllä kesällä on helppoa!Ja hiekkaa löytyy aina crocseista ihan samalla tavalla kuin viime kesänäkin :)


3 kommenttia:

 1. Mulla vähän jo ärsyttää tämä sään venkoilu :D Olis nyt joko kesä tai syksy eikä tällainen vähän molempia!!!

  Tuli muuten mieleen, että saako Niiloilosta ottaa kuvia blogiin, jos joskus pääsisin käymään? :D

  VastaaPoista
 2. Miima: Ilman muuta saa ottaa myymälästä kuvia, jos vain mahtuu ottamaan.. Uutuuksia tulee niin hyvällä vauhdilla, että käytävät vain kapenevat kun laitetaan uutta esille ;))

  VastaaPoista
 3. Kivat vaatteet! Farkku on kyllä kestävä, niitä meilläkin oli ja ensi kesänä uudestaan. :) Crocsit on myös meidän pojan lempparit, vaikka olen muutamat laadukkaat sandaalit ostanut, jäivät ne ihan minimaaliselle käytölle. Ei auta kuin äidin nyörtyä ja ostaa myös ensi kesänä ne himskatin läpskärit. =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)