torstai 2. elokuuta 2012

Molo Kids topat

Molo Kidsin upeat ja laadukkaat talven toppavaatteet ovat saapuneet Niilo Iloon! Farkkua, keltaista, vihreää ja paljon muita kivoja värejä..

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin! Muistathan että Niilo Ilossa kaikki yli 100€:n tilaukset aina ilman postikuluja :)
6 kommenttia:

 1. Heips! tuleekos näistä livekuvia blogiin pian? :) Mua kiinnostaa tuo keltainen, mutta millainen se on luonnossa, onko kunnon keltainen? Onko samanlainen mitoitus kuin vk-puvuissa keväällä? (Eli jos 98 on sopivan reilu siitä nyt, niin oisko talveksikin 98? 104 on varmaan vielä jättis? ) Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. väriä löytyy ensitalven vaatteista:) Onko muuten Niiloiloon tulossa vielä uutta lisäale koodia?

  VastaaPoista
 3. Iitunen: Oli tarkoitus ottaa heti livekuvia, mutta pojat makaa kotona kuumeessa :(

  Mutta keltainen on juuri hyvä keltainen, kunnon keltainen. Ei kullankeltainen tai vihreään taittava, vaan juuri hyvä kirkas keltainen.

  Kokona varmastikin 98 cm hyvä :)

  Hanna: Ihan nyt ei ole lisäalekoodia tulossa, varmasti jossain vaiheessa kuitenkin Poistokorin hintoja vielä muokataan :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Onko toi vihreä mitä sävyä luonnossa? Meillä 6v poika haluaisi vihreän mutta en itse ainakaan kuvan perusteell väristä tykkää... :(

  t.Jana

  VastaaPoista
 5. Sovituskuvat olis pop =). Tuleeko kauppaasi ollenkaan Molo Kids Polariksesta Purple Magic väriä? Se kun olisi meille sopivin väri. Koon kanssa on aina yhtä hankalaa, 104 senttiselle 110 vai jopa 116 cm? Tällä hetkellä 104 cm Polaris on liian sopiva ja hihoista hieman jo käy lyhyeksi, 110 cm Polly on sopivan kokoinen.

  VastaaPoista
 6. Jana: Vihreä on kirkas perusvihreä, minusta oikein hyvä väri! Varsinkin kun olen jo vähän kyllästynyt limenvihreän eri muotoihin :)

  Tintti08: Yritetään tänään saada sovituskuvia, pojat on jo lahjottu :) Meillä 105 cm pitkälle Fransille on tulossa 110 kokoinen Polaris ensi talveksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)