tiistai 7. elokuuta 2012

MOLO KIDS Sovituskuvia

Päästiin viimein testailemaan Molo Kidsin toppahaalareita, poikien sairastettua kesän viimeisen pikaflunssan :)

Sovitusmalleina Max 5 v 6 kk, pituus 114 cm, siirtymässä vaatekokoon 122 cm (116 cm vielä käytössä). Ja Frans 4 v 2 kk, pituus 105.5 cm, siirtymässä vaatekokoon 110 (104 vielä käytössä).


Ihanat värit, Snow denim ja Sub yellow

Fransilla toppahaalari koossa 110 cm ja Maxilla koossa 122 cm. Edestä..

..ja takaa..


..ja vielä sivulta

Tässä Maxilla 128 cm haalari ja paljon kyselty vihreä väri. Kamera vääristää väriä, on oikeasti syvempi ja kirkkaampi, sävy on kuitenkin oikea. Tosi kiva väri :)

Meille tulee pojille 110 ja 122 cm haalarit ensi talveksi, niissä on sopivasta reiluutta. Pykälää isommat haalarit ovat minusta jo liian reilut :)


7 kommenttia:

 1. Ihanat haalarit!

  Mä oon näemmä joka vuosi samoilla linjoilla sun kanssa noiden kokojen kanssa. Samoilla pienillä kasvunvaroilla mäkin ostan joka vuosi, ja hyväksi on osoittautunut.

  VastaaPoista
 2. Tuo vihreähän näyttääkin kivalta :) Meidän vajaa 5-vuotias on nyt 106 cm. Meillä on viimetalvinen Autumn check -haalari 110 cm suunniteltu alkutalveksi ja lopputalveksi voisi sitten hankkia vaikka tuon vihreän 116-senttisenä. Snow denimistä tykkään (ainakin kuvissa) enemmän takkina (ei se parka, vaan se toinen), joten jos sille hankkis mustat housut kaveriksi, niin olisi talvivaatetus hyvällä mallilla :)

  VastaaPoista
 3. Entä pojille suunnatut takit, mikä menee 107cm hoikalle kaverille, 110cm? Onko 116cm jätti? pidän myös sopivista vaatteista vain pienellä kasvunvaralla.
  Saara

  VastaaPoista
 4. Kiitos, juuri tätä infoa tarvitsinkin.
  Max ja My ovat näemmä tänä syksynä täsmälleen samanpituisia, joten 122cm haalari siis meille...kunhan väri saadaan päätettyä...keltainen, rainbow ja vihreä ovat Myn suosikkeja eli haluaisi ne kaikki, mutta kaipa sen jonkun valinnan saa aikaiseksi jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 5. Saara: Ottaisin 110 cm takin, jos tykkäät nimenomaan pienestä kasvunvarasta. 116 cm helma menee todennäköisesti liian pitkän näköiseksi :)

  VastaaPoista
 6. Ihania värejä! :) Minkäkokoinen haalari kannattaisi ottaa 94cm pätikälle? Arvon 98 ja 104 väliä.. :)

  VastaaPoista
 7. Laura: Ottaisin 94 cm pitkälle 98 cm haalarin. Meidän Fransilla oli viime talvena 104 cm Molon haalari, ja Frans oli talven aikana (syyskuu-maaliskuu) noin 98-102 cm pitkä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)