tiistai 4. syyskuuta 2012

Taloremontti - käännekohta

Meidän taloremontti on edennyt..purkamisella. Mutta nyt ollaan siinä ”positiivisessa käännekohdassa” ettei oikein mitään voi enää purkaa, vaan nyt aletaan tehdä uutta.

Ulkopuolella salaojat/routaeristykset valmistuvat ja sisällä on jo tehty suurin osa putki- ja sähkötöistä. Vanhassa talossa nämä kaikki menevät uusiksi. Talo sisältä on vielä ihan purun vallassa, mutta pian sekin päästään peittämään.

Yläkerralle ei ole tehty vielä mitään, sinne muutetaan aluksi asumaan ja remontoidaan sitten jossain myöhemmässä vaiheessa.

Olisi niin mukavaa päästä jo lopullisesti päättämään tapeteista, keittiöstä ja wc:n laatoista, mutta toistaiseksi pitänee vielä tyytyä suunnittelemaan (lue = odottamaan että edes seinät ovat oikeilla paikoillaan) :)Pihalla kaivetaan hiekkaa ja sisällä purua


Olohuone


Keittiö ja taustalla takkahuone


Edellisten remonttimiesten terveiset löytyivät lattian alta

Pojat aloittivat eilen uudessa päiväkodissa. Eilen tutustuttiin lyhyellä päivällä, pojat olivat päiväkodissa vain ruokailuun saakka. Koska se meni hienosti, tänään vein pojat aamulla puurolle ja haetaan sitten normaalin rytmin mukaan iltapäivällä pois. Oikein mukavalta vaikuttaa tämä uusi päiväkoti!

Minä vietinkin tänään ranskalaisen aamun, kun äkkäsin uuden päiväkotireitin varrelta kivan aamiaispaikan (jos ei vaikka olisi aamulla ehtinyt mitään syödä..). Coffee House tarjoaa aamuisin kahvin + croissantin mukaan otettuna 2,50€, ei ollenkaan paha. Testasin tänään croissantin cappuccinon kera, hyvää oli, tästä lähtee mukavasti päivä käyntiin. Ja tuli tosiaan ihan ranskalainen olo, kun kipsuttelin työpaikalle noutokahvi kädessä ja croissant pussissa.Bonne journée :)

3 kommenttia:

 1. Siis hui, ompas teillä perustteellinen remppa menossa. Kauanko meinaatte asua siellä yläkerrassa rempaten alakertaa?

  VastaaPoista
 2. Huh, onhan tuossa tuota hommaa! Mutta onneksi olette nyt siinä taitekohdassa, ja pian alkaa varmasti edistyminenkin näkyä!! Kiva, jos pojat viihtyy uudessa päikyssä :)

  VastaaPoista
 3. Amalia: Joo, kyllä tässä myllätään ihan urakalla. Muutetaan sinne yläkertaan kuun puolivälissä, ja asutaan siellä sitten niin pitkään kun on valmista alakerrassa.

  Yläkerrassa on kuitenkin aula, 2 makuuhuonetta ja wc/suihku. Ruokailu menee salaateilla ja mikron varassa :)

  Miima: Toivotaan että pian olisi jo vähän valmiimpaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)