perjantai 28. syyskuuta 2012

KANTA-ASIAKASPÄIVÄT -15% NIILO ILOSSA

Liity nyt Niilo Ilon kanta-asiakkaaksi ja saat -15%:n alennuksen yli 30€:n tilauksestasi koodilla KANTA15!

Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä ennakkotietoa uutuuksistamme, saat myös erikoistarjouksia ja ennakkotietoa tarjouksista sähköpostiisi. Kanta-asiakkaana voit tehdä ostoksesi nopeammin, olet ajan tasalla tilauksesi käsittelyvaiheista ja voit tarkastella aikaisemmin tekemiäsi tilauksiasi.

Kanta-asiakkaaksi pääset, kun kirjaudut asiakkaaksi ja tilaat uutiskirjeen. Kanta-asiakkuus ei velvoita asiakasta millään tavoin. Rekisteröityä voi, vaikka juuri tällä kertaa ei ostaisikaan mitään.

Tarjous on voimassa viikonlopun ajan, sunnuntaihin 30.9. saakka ja koskee luonnollisesti myös Niilo Ilon nykyisiä kanta-asiakkaita.

Liity nyt kanta-asiakkaaksi Niilo Ilo verkkokauppaan ja saat rahanarvoisia etuja! Kanta-asiakastarjous -15% koskee kaikkia tuotteita, ulkovaatteita ja -sisävaatteita, housuja ja paitoja, hattuja ja huppareita, kaikkea mukavaa mitä kaupasta löytyy. Myös Poistokorin jo valmiiksi alennettuja tuotteita. Sitä ei voi kuitenkaan yhdistää muiden alekoodien kanssa. Jos tilaukselta palauttaa, ja summa jää silloin alle 30€, myös alennuksen menettää.

Valikoimaa löytyy nyt todella runsaasti, klikkaa mukaan Niilo Ilon kanta-asiakaspäiville!

2 kommenttia:

  1. Heips! Onko tämä tarjous vain verkkokaupassa? Meinasin tulla käymään kivijalkapuodissasi illalla, jos vaan ehdin :)

    VastaaPoista
  2. Susu: Saat kyllä tarjouksen myös liikkeessä, jos olet kirjautunut verkkokaupassa kanta-asiakkaaksi. Mainitset vain asiasta kassalla. Tervetuloa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)