maanantai 12. joulukuuta 2011

Myymäläkuvia

Ihan mahtavan kiireinen ja ihana Niilo Ilon avajaisviikko on takana, ja myöskin ”hurja remontti” eli myymälän pystyttäminen hieman reilussa neljässä päivässä. Meillähän oli avajaiset maanantaina 5.12. klo 10, ja avaimet liiketilaan saatiin vasta edellisenä keskiviikkona ihan illasta.

Remontiksi riitti onneksi seinien maalaaminen, mutta oman aikansa veivät sähkötyöt ja myymäläkalusteiden kasaaminen. Kalusteet ovat Ikeasta, joten varmaan jokainen tietää että kasaamista niissä riittää :)

Ja tietenkin iso osa ajasta meni hinnoitteluun ja esillepanoon. Onneksi etukäteen tehty kalustus- ja esillepanosuunnitelma piti hyvin paikkansa, eikä tarvinnut monessakaan kohtaa soveltaa vaan edetä vain suunnitelman pohjalta. Joitakin kauhun hetkiäkin viikonloppuun mahtui, esim. nettiyhteys saatiin toimimaan vasta sunnuntai-iltana. Ja pojathan tietenkin potivat flunssaa koko remontin ja avajaisten ajan, eikä päiväkotiin ollut mitään asiaa..

Pitkää päivää tehtiin, mutta hyvin saatiin kaikki valmiiksi. Suuri kiitos kuuluukin talkooporukalle, joka oli viikonlopun ajan auttamassa. Samoin mummoille ja kummeille, jotka auttoivat poikien hoidossa. Kiitos, teistä oli aivan korvaamaton apu!

Ja kiitos myös teille ihanille asiakkaille, lukijoille ja kanssablogisteille lukuisista onnitteluista, kukista, korteista ja sähköposteista. Nämä lämmittävät todella kauppiaan mieltä :)

Samaan hengenvetoon haluan myös pahoitella verkkokaupan/myymälän pientä viivettä toimituksissa ja sähköposteissa. Avajaiskiire yllätti meidät täysin ja vaikka apuja oli niin myymälässä kuin verkkokaupassa, jäimme hieman jälkeen toimituksissa ja sähköpostivastauksissa. Myös uudet järjestelmät opetuttavat meitäkin, ja selkeitä virheitäkin meillä on sattunut. Valitettavasti kiireen keskellä en ole pystynyt vastaamaan myöskään kaikkiin puhelintiedusteluihin.

Mutta nyt ollaan jo ajan tasalla, ja enin kiirekin on jo helpottanut. Hyvin ollaankin jo päästy rutiineihin mukaan, välillä tuntuu että kauppa olisi ollut jo pidempäänkin auki kun vain viikon :)

Avajaistarjoukset ovat voimassa vielä torstaihin 15.12. saakka. Tervetuloa ostoksille!

16 kommenttia:

 1. Onnea hurjasti! Myymälä näyttää tosi hyvältä :). Tiedän ainakin minne haluan ensi kesän Kuopion reissulla.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ihanalle näyttää kaikki, voin vain kuvitella työn määrää, huh!

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat ja onnea minunkin puolestani!
  Harmi että asutaan kaukana jotta livenä käynti on vaikeaa...

  VastaaPoista
 4. ihanan näköistä :o) paljon onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta kaupasta! Voin vain kuvitella vilskeen ja kovan kiireen kun sitä meinaa olla pelkän nettikupankin kanssa : )

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikästä! Voi kun pääsisin paikan päällä käymään...

  VastaaPoista
 7. Wau, tosi hienolta näyttää!
  Täytyypä muistaa työreissulla poiketa käymässä :-D

  Paljon onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 8. Vau! Onpa ihania kuvia! Paljon onnea ja menestystä tulevalle. Toivottavasti minäkin pääsisin joskus Kuopion suuntaan :)

  VastaaPoista
 9. Moikka, voi onnittelut vielä vaan! Ihanan pirtsakka putiikki. -Tiina

  VastaaPoista
 10. Jee,
  mahtavaa, upeeta.
  Jos ensi kesänä reissaamme sukulaisiin Kuopioon, pyörähdämme varmasti Niilo ilossakin :)

  VastaaPoista
 11. Mä olinkin odottanut näitä :)

  kivoja kuvia!
  myymälä näyttää tosi hienolta! meillä taitaa olla sama kassapöytä. ;)

  VastaaPoista
 12. Hienolta näyttää myymälässä! Valitettavasti en pääse ihastelemaan livenä - jatkan kuitenkin nettishoppailuja jatkossakin :)

  VastaaPoista
 13. Oi, ihana toi talo missä myymälä sijaitsee <3
  Hyvältä näyttää muutenkin =)

  VastaaPoista
 14. Ihanan näköinen myymälä! Onnea oikein kovasti omasta myymälästä! Pitääkin käydä seuraavan kerran siellä päin liikuskellessa ihan paikan päällä ostoksilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)