lauantai 31. joulukuuta 2011

Heijastavat lapset

Tänä syksynä/talvena hyvät heijastimet ovat olleet tarpeen, kun lunta ei ole ollut juuri ollenkaan. Ja aina on pimeää.. Molo Kidsin puvuissa on paljon hyviä ominaisuuksia, mutta hyvät heijastimet ovat kyllä yksi parhaista. Ja vielä kun värit ovat usein suht’ kirkkaita, niin näissä kyllä lapsi erottuu.

Hyvä uusi tuttavuus on myös Didriksonin heijastavat hanskat. Hanskat jotka ovat kauttaaltaan heijastinta! Nämä ovat hyvät, jos muuten vaatteista puuttuu heijastimet tai heijastimia on vähän.

Poikien kanssa testailtiin näitä eilen aamuhämärässä, ja kyllä hyvin loistavat. Meidän pihalla vilistikin kaksi heijastavaa lasta :)

Hauskaa uutta vuotta kaikille!

15 kommenttia:

 1. Olipa kiva nähdä noista kuvia :). Katselinkin kaupasta noita aiemmin ja mietin että miltä näyttävät sitten käytössä, mutta siis että kokonaan heijastava todella on kokonaan heijastava sen tajusi vasta näistä kuvista :D.

  VastaaPoista
 2. L-E: Nämä todella heijastavat ihan kokonaan, minunkin piti päästä heti testaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Ja pakko oli heti tilata :D. Mietin noita jo aiemmin ja nyt kun näki vielä käyttökuvia (paras mainos ;)) niin pakkohan ne oli tilata. Otin koossa 2-4 jos sitten menis seuraavat talvet? Typyhän on sen 2-v. vasta ensi syksynä.

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. L-E: Kiitos tilauksesta :) Hyvin vastaavat kokoaan, eli varmasti ihan oikea kokovalinta.

  Mukavaa uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 5. Ihan älyttömät avaruusajan hanskat =) että tollaisiakin sitten on jo olemassa =) hienot on puvut, hanskat ja hyvin toimii heijastimet!

  VastaaPoista
 6. Wautsi, kyllä on hyvin heijastavat lapset :) Hanskat on aivan mahtavat, pitääkin tsekata. Millaiset on lämpivyyden kannalta? Meillä kun on näitä kylmä näppejä.

  VastaaPoista
 7. Monalisa: Didriksons käyttää toppauksena lämpövanua, joka on mukavan ohut mutta kuitenkin lämmin. Hanskoissa on vielä sisäpuolella karvapintainen kangas, joten ovat varmasti lämpimät hanskat :)

  VastaaPoista
 8. Oi wow, upeasti näkyvät pojat tuolta pimeiyden keskeltä!

  Oikein onnellista ja hyvää alkanutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista
 9. Vau! Upeasti heijastaa!
  On kyllä loistavaa, että puvussa on itsessään kunnon heijastimet. Ne riippuvat ja roikkuvat kiinnitettävät kun ei kovin käteviä ole touhukkailla lapsilla.

  VastaaPoista
 10. Saako nuita Prismasta? sielä on ainakin tuota merkkiä :)

  VastaaPoista
 11. Suwi: Enpä ole Prismassa nähnyt, mutta Niilo Ilosta löytyy :)

  VastaaPoista
 12. Wau, hyvin näkyy!

  Hyvää uutta vuotta teille :)

  VastaaPoista
 13. Hauskat hanskat!! :D Meidän ne ruskeat AlbaBabyt jotka kävin hakemassa pienemmässä koossa, mahtuvat kyllä mutta aavistuksen naftit.. Laitoin ilmoituksen Metsolan kirppiksen seinälle naamakirjaan ja kas kummaa, se 92/98 koon ostaja ilmoittautui ja halusi vaihtaa ne päittäin :D Näppärästi kävi, hauska sattuma että ostanut myös juuri NiiloIlosta pökät :) (Eli oli vienyt just sen meidän koon :D )

  VastaaPoista
 14. Iitunen: Olipas hyvä sattuma, hyvä että molemmat saitte nyt oikean koon housut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)