lauantai 24. joulukuuta 2011

Kuusenhaussa / Hyvää Joulua!

Jouluaattona me haetaan perinteisesti kuusi Mummon ja Ukin "kuusifarmilta". Onneksi tänä vuonna ei ollut ihan samanlaista lähes 30 asteen pakkasta kuin viime vuonna, ja mukavasti luntakin tuli maahan juuri sopivasti jouluksi.

Pojat olivat ihan innolla mukana kuusenvalinnassa, vähälumisessa metsässä oli mukavaa möyriä. Tosin välillä meno yltyi ihan kunnon lumisodaksi..

Ja pienten etsintöjen jälkeen hieno kuusi löydettiinkin, ja pojat saivat toteuttaa mielikuvitustaan kuusen koristelussa. Ja sitähän ei pojilta puutu.. eikä mummolta koristeita, hyvä yhtälö siis. Kuusi on tänä vuonna riemunkirjava kuin sateenkaari ja hyvin täynnä koristeita, varsinkin alaoksilta :)

Meillä rauhoitutaan nyt Joulun viettoon, ja pojilla jännitys alkaa tiivistyä. Äidillä on nimittäin vahva aavistus, että tänä Jouluna Joulupukki käy aivan henkilökohtaisesti tuomassa pojille lahjat.. Tämä jos mikä vetää pienten, vilkkaiden pikkupoikien menoa astetta rauhallisemmaksi ja ilmettä vakavaksi. Katsotaan lauletaanko Joulupukille luvatut kuusilaulut :)

Oikein mukavaa ja rauhallista Joulua!


Kuusi on jo koristeltu ja kaikki tehty, eikö se Joulupukki voisi jo tulla..?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)