keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kallankulman Joulutempaus


Kuopiossa Kallankulman Joulutempaus 7.-8.12.! Lähialueen yrityksissä upeita tarjouksia, arvontoja, tapahtumia, elävää musiikkia..

Molempina päivinä klo 16-18 valokuvaus Joulupukin kanssa, kuvan saat heti mukaan! Keskiviikkona klo 16-17 KUPSin pelaajia jakamassa nimmareita ja torstaina klo 16-17 KALPAn pelaajia jakamassa nimmareita. Tarjolla glögiä ja pipareita! Tapahtumateltta sijaitsee Rosannan ja Housen edessä.

Niilo Ilossa avajaistarjoukset jatkuvat, mm. Cupcake toppavaatteet -30%, erä Ticket to Heavenia -25%, Phister&Philina -30%, Nosh Organics -25-60% mm. sukkatumppusetit 3,95€ ja laadukkaat velourhousut 11,90€. Tarjoukset voimassa myös verkkokaupassa, http://www.niiloilo.fi/

Joulutempauksen ajan palvelemme klo 10-18 osoitteessa Tulliportinkatu 19, 70100 KUOPIO. Tervetuloa jouluiseen tunnelmaan!

6 kommenttia:

 1. Voi, tuo metsolan pipari olisi ihana! Harmi kun Kuopioon on matkaa! Mutta onnea avajaisiin (oliks kyseessä oma kauppa kun tä blogi on niin vuoratu niiloilolla? ;)) T: Oimutsimutsi

  VastaaPoista
 2. Kyllä, oma kauppa on kyseessä :))

  Ja Metsolan piparit ovat tilattavissa myös nettikaupan kautta :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Onneksi huomaisn teiktä tuon avajaistarjouksen!Näyttäisi siltä että ehkä saan nyt täydennetyksi ne puuttuvat topat ja saan tuon teidän alenkin hyödynnetyksi! Mahtavaa kun avajaisale myös nettikaupassa, kiitos siitä :) Olisi kiva tulla paikan päällekin, mutta täältä meiltäkin on vähän pitkä matka :) Asuin aikoinaan muutamia vuosia Kuopiossa, ihana kaupunki! Onnea kaupan pyöritykseen, vilkaise joskus meidän nettikauppaan www.silverjungle.fi. Ja meilläkin tuotteita näkyy muun elämän seassa minun blogissani, http://lifewithasilverlining.blogspot.com. Joulunodotusterveisin,
  Niinamaria

  VastaaPoista
 4. Niinamaria: Hyvä juttu, että löytyi tilattavaa. Käyn ehdottomasti tutustumassa kauppaanne :)

  VastaaPoista
 5. Melkosen nopeaa toimintaa teillä.. :D

  Tilasin eilen noin klo 13 nettikaupastanne pojalle haalarin ym.

  Tänään hain paketin postista klo 15Eli toimitusaika oli noin 26 tuntia!!! =O

  Molon haalari oli kerrassaan ihastuttava! Vihreä sävy oli erilainen kuin kuvittelin, mutta se sopi pojalleni hyvin.

  Eivät ilmeisesti ole kovin reilua kokoa noi puvut? Vertasin sitä molon 98cm meidän reimatecin 92cm baby mallin pukuun ja oli sen kanssa saman kokoinen.. Eli ehkä olisin voinut ottaa jopa 104cm..

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiva kun olet saanut paketin nopeasti :) Pyrimme pakkaamaan lähetykset korkeintaan 1-2 työpäivän viiveellä.

  Molon puvut eivät ole kovin reiluja, niinkuin esim. Ticketin puvut. Eli hieman reiluhko koko kannattaa valita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)