maanantai 19. joulukuuta 2011

Mitä lahjaksi pojille?

Tänä vuonna meillä on ollut aivan valtavasti puuhaa näin Joulun alla, ja varsinainen Joulun valmistelu ja lahjojen osto on jäänyt ihan viimetinkaan.


No, meillä on kyllä leluja ihan valtavasti kotona, mutta tietystikin pojilla on pitkä toivelista Joulupukille. Hieman yllättäen Fransin ykköstoive on Autot 2:sen agenttiauto Finn McMissile. Yllättäen siksi, että itse elokuva on osoittautunut vähän pettymykseksi. Ja nythän tässä lahjatoiveessa ei puhuta mistään pienestä autosta, vaan siitä isosta (lue kalliista) muovihäkötyksestä, josta nappia painamalla tulee tykit esille ääniefektien kera.


Maxin ykköstoive on ollut Darht Vader asu, joka nyt taitaa jäädä vain toiveeksi. Hahmo on ilmeisesti nyt niin suosittu, että asut on myyty monesta paikasta loppuun. Mutta luulen, että tämän asun korvaa hyvin jo hankitut Ninjago- ja Hero Factory legot. Ja vähän olen kuullut huhuja että Star Wars legojakin olisi tulossa..


Meillä nämä pienet legot ovat nyt suosiossa, duploilla ei enää halua leikkiä kumpikaan pojista. Näin äitinä muistelen suorastaan haikeudella aikoja jolloin lattialta noukittiin isoja duploja (ja olevinaan jo se oli työlästä). Nyt pääsee monena iltana iso huokaus, kun lattia on viljelty täyteen minimaalisen pieniä Ninjagon aseita, käsiä ja kypäriä tai Star Wars avaruusalusten osia.. Niin ja se etsiminen on myös aika työlästä, kummasti juuri se tärkein ase on aina hukassa :)


Mutta nyt meillä alkaa olla lahjakassit valmiina, ja tämä viimetinkaan jääminen on osoittautunut aika kannattavaksi kun moni liike alentaa lelujen hintoja jo hyvissä ajoin ennen Joulua. Esim. Finn McMissile autot löytyivät Anttilasta hintaan 39,95€, kun aivan alkuperäinen hinta syksyllä taisi olla 79€. Jos joltakulta tämä auto vielä puuttuu, niin ainakin täältä Kuopion Anttilasta näitä saa hyvään hintaan.

Hyvin poikamaisia on lahjatoiveet meillä, eikä pehmeistä paketeista ole puhettakaan :)

Mukavaa ja rauhallista Jouluviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Juu kyllä sen joulun ehtii vaikkei kuukausia ennen valmiina olisikaan. Meillä ainakin tää joulun alusaika meni vähän erilailla kuin olin ajatellut ja nyt ajattelen että joulu saa tulla omalla painollaan ja ihan tressaamatta mistään...yhdessäoloa ja hyvää ruokaa (joita EI tarvitse itse vääntää kuukautta etukäteen) ja toki paketteja :)

  Ihan tyypillisiltä "poika"toiveilta vaikuttaa ;) Starwarsit ja carsit tääläkin pop!

  VastaaPoista
 2. Meidän vanhempi poika sai synttärilahjaksi tuon Finn McMissilen (ja tuolla törkeän kalliilla hinnalla). Hieno auto, mutta vähän on heiveröistä tekoa ne luukut mistä ammukset tulee. Yksi luukku meni heti rikki, ei sulkeudu enää kunnolla. Ja poika on kuitenkin jo sen verran vanha, ettei sitä ole kiskonut hajalle.

  VastaaPoista
 3. Tuo "lego-ongelma" kuulostaa niiiiiin tutulta! ;) Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on monta nuita Legon Hero Factory ukkeleita ihan suosikkeja :) ja äitikin tykkää ku eivät oo ihan niin pienistä osista tehty ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)