keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Ticket testing

Nyt testissä Ticketin kevään 2011 haalarit. Malleina Max, kohta 4 vuotta, pituus 104,5 cm ja siirtynyt juuri vaatekokoon 110 cm. Nuorempi malli Frans, 2v 8 kk, pituus 93,5, siirtynyt juuri vaatekokoon 98 cm.

Maxille ajattelin ensin Uffo-haalaria koossa 110 cm, mutta kyllä se on niin valtavan reilu, ettei edes sovitettu sitä. Kuvissa Maxilla haalari koossa 104 cm, ja kasvunvaraa löytyy. Lahkeissa ruttua vaikka kuinka paljon. Maxilla on kuvissa päällä ulkovarustus, eli sisävaatteiden lisäksi välitakki + kengät jalassa. Myös Ticketin takeista ja vyötärömallisista housuista Maxille on parempi koko 104 cm.





Fransille minulla oli varattuna Maxin viime vuoden musta haalari koossa 98 cm, mutta se olikin valtavan suuri. Onneksi, sillä ihastuin täysin tähän Blue Star Amino-haalariin. Ja siitä Fransille on paras koko 92 cm, eli reilua mitoitusta nämäkin. Fransillakin kuvissa päällä sisävaatteiden lisäksi välitakki + kengät. Takeista Fransille olisi sopiva 92 cm, mutta meillä on viimevuodelta Maxin 98 cm takki, joten Frans käyttää sitä. On aika reilu, mutta voi käyttää.


Sinänsä hassu juttu, että tätä haalarikuosia meille ei pitänyt tulla ollenkaan, vaan valko-tummansinistä tähtihaalaria. Jossakin sattuneen virheen vuoksi paketeista kaivelin kuitenkin tätä haalaria, ja hyvä niin. Jotenkin tämä miellyttää silmää paljon enemmän. Samoin tyttöjen puolella, lilakukkahaalaria ei tullut ollenkaan, tilalla lilapallohaalaria. Laitan tähän tiedoksi, koska muutama on jo tuota kukkahaalaria kysellyt :)

Lilapallohaalari onkin tosi raikkaan näköinen, tyttöjen puolen suosikki minusta on Rasberry Dot haalari. Siinä on ihana vaaleanpunainen pohjaväri ja vuori + pinkit pallot sekä vähän limenvihreää tehosteena merkeissä ja vetoketjuissa.





Eli samoilla linjoilla mennään Ticketin haalareissa kuin aiemminkin, reilut koot :)

13 kommenttia:

  1. Tuo kaksivetoketjuinen malli on kyllä söde :) Mutta mitenkähän kestää isommilla polvien kohdalla vetoketjut, jos kovasti rymyää - mitä luulet? Kiitos kokoinfoista, tuli tarpeen, ei oikein uskois miten voi noin reiluja olla.

    VastaaPoista
  2. Mä pistin heti tuosta musta-harmaasta haalarista koon 98 tilaukseen... Meillä on viime keväältä koon 92 Uffo kaapissa odottelemassa joten sen kokoiselle ei ollut tarvetta! :D Vielä kun tulee se Molon haalari niin kevät ja ensi syksy on hoidettu! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitokset tästä postauksesta, haalarihankinnat täälläkin mielessä.. Itse olen päässyt ainoastaan hiplaamaan sitä tummansinistä Uffoa jossa valkoisia tähtiä. Kangas tuntui todella ohkaiselta, onko esim. nuo poikiesi haalarit vastaavanlaista kevyen ohutta materiaalia? Viime vuoden tähtihaalari pysyi meillä miltei uutta vastaavassa kunnossa, mutta materiaali oli todella kestävän tuntoista. Nyt mietityttää uskallanko ostaa meidän 1.5v rymypetterille Ticketin kuviollista haalaria lainkaan, vai pitäisikö sittenkin ostaa hyväksi havaittu Popin haalari tai kenties Molon vk-haalari.

    Onko sinulla tietoa koska Molon vk-haalarit rantautuvat Suomeen?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Voihan nuo vetoketjut olla vähän koetuksella, mutta ovat kyllä Ticketin tyyliin tosi vahvaa materiaalia. Eiköhän ne siinä mukana mene :)


    MrsAgatha: Tämä onkin ihan teidän näköinen haalari :)

    VastaaPoista
  5. Elli: Minäkin ensin ajattelin, että materiaali on ohutta. Mutta kun sitä tarkemmin kokeilee, kangas on kyllä ihan paksua ja hyvin tiivistä = kestävää. Ticket on aina tehnyt kestäviä ulkoiluvaatteita, ja uskon kyllä että myös nämä kestävät "rymypetterien" kyydissä :)

    Molo Kidsin haalareita odottelen joka päivä, pitäisi tulla ihan lähiaikoina.

    VastaaPoista
  6. Ihanille näyttää! Harmaan sävyisen haalarin vihreät yksityiskohdat ovat kivoja... Taitaa tuo haalari tulla meidän esikoiselle :) Harmi kun sinun putiikissa suurin koko on 110cm ja se on jo nafti!

    VastaaPoista
  7. Onkohan tuossa babymallin 92 koossa ja uffon 92 koossa suuria eroja?Onko mielestäsi tuo babymallin haalari paremman mallinen Fransille?Eevihän on vielä hiukan lyhyempi, alle 90 cm niin onkohan tuo 92 koko vielä sekin ihan jätti?

    VastaaPoista
  8. Sini: Aminon ja Uffon koot ovat hyvin samanlaisia, Uffossa on vain vähän pidempi haara-lahjemitta. Samoin malli muuten on yllättävän samannäköinen päällä, Amino on vain ehkä hiukan leveämpi.

    Aiemmin olen Fransillakin käyttänyt Uffoa, mutta tämä Blue Star Amino oli niin hyvännäköinen kun purin sen laatikoista, että oli pakko saada se :) Etuna tietysti kaksi vetoketjua vielä päiväunia nukkuvalla lapsella, helppo riisua vaikka lapsi nukkuu. Mutta molemmat mallit sopivat, kumman vain haluaa ottaa.

    Fransilla oli Uffo 86 cm käytössä viime keväällä ja syksyllä, pituus noin 84-91 cm. Nyt tuo 86 cm on jo liian pieni. Voihan se 92 cm olla teille aika suuri, kun pituuseroa Fransiin on noin 4 cm..

    VastaaPoista
  9. Kiva tietää noista haalareiden kokoasioista, itse sellaista kukkakuosista haalaria haaveilen meidän neidille. Olisinkin tilannut sinun kauttasi jos olisi ollut tarjolla, mutta ei siis taida olla tulossakaan?

    VastaaPoista
  10. Johanna: Ikävä kyllä kukkahaalari jäi meiltä nyt pois :)

    VastaaPoista
  11. Nämä kokojutut on aina niin hyödyllisiä, kiitos!

    Meillä 110cm tytöllä on Ticketin viime vuotisesta Rosario-takista 104cm paras koko. Ne hihat on vaan uskomattoman pitkät :). 90cm pikkusiskolle menee hienosti 86cm Uffo, ja lahkeissa riittää hyvin kasvunvaraa.

    Nämä Ticketin koot aina hymyilyttää, kun Lindexin upouusi vk-takki koossa 116cm on esim. hihoistaan tismalleen samankokoinen kuin tuo Ticketin 104cm.

    VastaaPoista
  12. Aivan loistava postaus, kiitos tuhannesti!

    Kävin pähkäilemässä haalarin mittoja ja mietin juuri että 104 vai 110 meidän kuopukselle?! Katsos kun isolta veljeltä on jäänyt 110cm:n viime kevään haalari pieneksi, sovitin kuopukselle eikä ollut edes reilu!! Mutta nämä sinun kuvat kyllä kertoisivat sitä että meidänkin nuoremmalla riittäisi tuo 104cm?
    Esikoinen taas tarvitsee sen 116cm, ja harmittelen sitä etten sitä sinun kauttasi saa;-). Palaan asiaan kaupan kautta jahka saan käytyä läpi meidän kevätgarderobit!

    Ja kiitos vielä kerran, aivan yliveto postaus;-).

    VastaaPoista
  13. Aamunkukka: Kyllä nämä reiluja haalareita ovat, voihan tietysti vähän lapsikohtaisia erojakin olla :)

    Nettikaupasta löytyy myös haalareiden mitat, jos haluat vielä varmuuden vuoksi verrata siihen ed. vuoden haalariin.

    Mukavaa, että voi olla avuksi näissä kokoasioissa. Itsekin olisin ottanut pojille liian isot haalarit!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)