sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Maxin siniset synttäritEilen vietettiin Maxin 4-vuotissynttäreitä sinisellä teemalla. Sininen teema astui kuvaan ihan sattumalta, ei mitenkään suunnitelmallisesti..Alun perin Maxin toivomasta autokakusta piti tulla pääväriltään punainen, kuten harjoituskakkukin oli. Itse asiassa Maxin toiveena oli ”sateenkaari-ralliauto-jossa-on-Niiskuneiti”. Hmm.. hetken aikaa äidin piti miettiä, mutta suunnitelma toteutuksella oli jo valmiina. Sitten viime hetkellä autokakku muuttui siniseksi liekkiautoksi, kun Max valitsi juuri edellisenä päivänä synttärilahjaksi vastaavanlaisen pikkuauton.No, sittenpä tehtiin sininen liekkiauto ihan ex tempore ilman harjoituksia. Vähän noissa liekeissä on vielä parantamisen varaa, mutta onneksi ainakin osa vieraista tunnisti ne tulenlieskoiksi.Hassua kakussa oli tuo sininen väri, jota en ole aikaisemmin käyttänyt. Ei pelkästään kakku ollut sininen, vaan väri värjäsi kaikkien vieraiden suut ja hampaat aivan sinisiksi! Kyllä meille nauru kelpasi, kun puoli sukua istui tiivisti meidän olohuoneessa ja mutusteli suut sinisinä kakkua :)Max sai todella mieluisia lahjoja, kassakoneen kauppaleikkeihin, Legon maatilan (jossa oli myös Fransille tärkeä koukku), työkalupöydän ja Salama-äänikirjan.Me ostimme Maxille kaksi pikkuautoa.. ihan pojan omasta valinnasta. Vietiin Max valtavaan lelukauppaan, ja sanottiin että nyt voit valita mitä haluat (pienellä vanhempien veto-oikeudella). Voin sanoa, että lelukaupassa oltiin kauan. Max pyöritteli käsissään isoja työkoneita, isoja legopaketteja.. ja sitten lopulta valitsi lahjoiksi kaksi pikkuautoa! Lahjojen ei tarvitse aina olla suuria :)Pojat juhlivat rennosti Lindexin Pandapaidoissa ja legginsseissä.


16 kommenttia:

 1. Hieno on kakku. Ihanan värikäs - pastaväreilläkö värjäsit vai millä sait noin tumman? (Itse en vielä ole vaahtoa uskaltanut kokeilla värjäillä)

  VastaaPoista
 2. Onnea Max! Ihana muisto kun saa valkata lahjaa. Meidän 5v valitsi taannoin rautakaupasta vatupassin :D hehheh.

  Onko poikien verhot Marimekkoa? Noi on meidän verhot!!

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea Maxille! Upea kakku! :)

  VastaaPoista
 4. Odotan vaan kun pikkulegoinnostus rantautuu teille. Meillä jos pojat saavat vapaasti valita lahjan, niin se on sitten noin 100e ja joku iso legopaketti. Ja kohta toivetaso tuplaantuu, kun esikoisella on haaveissa Nintendo.

  VastaaPoista
 5. Ihana Max =) Siis oikeasti lapset ei hirmuista lelumäärää tarvitse. Meillä suosikkeja ovat mm. vessapaperirullat mistä voi ite rakentaa mitä haluaa =)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut 4-vuotiaalle :)
  Kyllä on hienon näköinen kakku! osaispa itsekin...

  VastaaPoista
 7. onnittelut täältä!! :D

  ja meillä myös siniset kielet ja iloiset mielet kun oli karamellivärillä buustattua spriteä! :D

  sama paitakin löytyy. ;)

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea nelivuotiaalle! Aivan ihanan rennon kuuloiset synttärit teillä, tuosta pitää otttaa mallia! Kakku on upea ja mitäs nyt kerran vuoteen sinisen suunympäristö merkkaa;-)

  Oikein hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Äitiliini: Kiitos :) Pastaväriä tuo varmaankin on millä olen värjännyt ja sokerikreemiä tuo pursotettava aine. Tosi hyvin värjääntyy tuolla sinisellä, kuten yläkuvasta näkyy :)

  Sokrutin: Verhot on Marimekon räsymatto-kuosia, ihanat minustakin!

  VastaaPoista
 10. Onnea Maxille!

  Vau, mikä kakku! Ja ihan hassua, kun siitä meni suut sinisiksi. Oikeet lastenjuhlat siis. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea Maxille!! Ihanan kakun olit tehnyt!

  Meillä juhlitaan kuopuksen 4-v synttäreitä ensi lauantaina. :) Toivelistalla on ollut Toy story buzz suomea puhuvana. Sen poju saakin ja lisäksi sukulaisilta jotain barbapapa aiheista juttua. :) Lelu lahjoja ei meillä kovin hirveästi onneksi yleensä tule, eikä lapset niitä edes paljoa kaipaakkaan. :)

  Kyselisin vielä, että onko putiikkiisi tulossa Nova starin huppareita isossa koossa 130 tai 140cm?? Niitä ei tahdo mistään saada ja esikoinen kovasti haluaisi sellaisen.

  VastaaPoista
 12. Sifia: Nova Starin huppareita tulee koot 86-150 cm punaisena ja sinisenä :)

  VastaaPoista
 13. Hei!
  Aivan ihana tuo poikien huone (vaikka tämä postaus olikin muusta...)
  Oletteko itse maalanneet nuo robotit seinään vai onko ne tarroja?

  VastaaPoista
 14. Mia: Kiitos :) Robotit on itse maalattu seinään, ensin heijastettiin piirtoheittimellä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)