tiistai 8. helmikuuta 2011

Ticketin keväthaalareita 2011

Niilo Iloon saapui Ticketiltä suuri haalaritoimitus! Kevään haalareista löytyy tähtiä ja palloja, sekä myös yksivärisiä haalareita. Samassa erässä saapui myös tytöille mustavalkokukkaista vk-takkia, sekä housuja välikauteen.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!
7 kommenttia:

 1. Minkälainen tuo Ticketin 110 cm koko on Maxin päällä? Mietin vaan, että kävisköhän se meidän pojalle. Sekä haalari että takki kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 2. Pystytkö ottaan kuvan tosta ruskeasta uffosta ja vanhasta coffee-väristä, että onko minkälainen ero? :)

  VastaaPoista
 3. Onko tuota Uffoa muuten tulossa vihreänä? Vai onko sitä ylipäätänsä valmistettu vihreänä?
  Katsoin että vauvoille oli kahdella vetoketjulla sellanen kaunis vihreä ja toivoin niin että isoillekin olisi sellanen tullut. ;)

  -Poikien tyyliin Mia-

  VastaaPoista
 4. voi että! mä tykkään tästä tytön isokukka takista!

  VastaaPoista
 5. Saana: Tänään on tulossa kokopostaus haalareista. Ticketin haalarit ja takit ovat sen verran reiluja, että Maxille on molemmista koko 104 cm, vaikka muuten käytetään jo 110 cm. Ja tässä 104 senttisessäkin on vielä kasvunvaraa ihan reilusti :)

  Äitiliini: Juuri meni Huutiksessa meidän viimeisetkin coffee-väriset puvut, en saa ikävä kyllä kuvaa otettua. Mutta tämän vuoden suklaanruskea on vähän vaaleampi kuin coffee, lähempänä perusruskeaa. Ei kuitenkaan mikään vaalea ruskea. Kaunis väri!

  Ja haalareiden materiaali on nyt vähän liukaspintainen, varmasti helpompi pitää puhtaana ja pestä liat pois.

  Mia: Uffoa ei ole vihreänä. Käsittääkseni se kaksivetoketjullinen vihreä haalari on eri malli (Summer Oxford), sitä on saatavilla myös isompien haalarina. Mallissa on silloin vyötäröllä kiristys. Meille ei valitettavasti ole tulossa sitä mallia.

  VastaaPoista
 6. Hei! Onko kaikkien haalareiden materiaali sellainen ohuempi kuin vanha Uffo? Paikallisessa liikkeessä olivat tangossa ne sinitähdelliset haalarit, ja ne tuntuivat käteen ihan eri paksuiselta kuin vanha Uffo. -Laura

  VastaaPoista
 7. Laura: Ticketin haalareiden ja takkien materiaali on tosiaan erilainen, hieman liukaspintainen. Sen vuoksi haalari voi käteen tuntua ohuemmalta, mutta kyllä materiaali on edelleen Ticketin tyyliin "superkestävää" ja paksua.

  Puhdistaminen on varmasti paljon helpompaa johtuen tästä uudesta materiaalista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)