sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Maxin uusi toppapuku

Niinhän meille taas kävi, että jouduimme vielä näin lopputalvesta hankkimaan uuden toppapuvun. Nyt ei koko ollut ongelma, vaan puvun lämpimyys. Max valitteli koko ajan kylmyyttä Minymon toppahaalarissa, joka onkin aika ohuen tuntuinen tällaiseen pakkastalveen.

Uusi puku tilattiin Tanskasta Ticketin omasta nettikaupasta, siellä olikin hyvät alet käynnissä.

Haalarihousut ovat mustat ja takin väri insignia blue, myös lämpimän kypärämyssyn tilasin samalla. Koko Maxilla 110 cm sekä takissa että housuissa. On vähän reiluutta, mutta hyvin voi jo käyttää. Ja toivottavasti menee myös ensi talvena, ainakin alkutalvesta.

Sitten vain ulos, aurinkoiseen pakkassäähän ulkoilemaan! Nyt ei (toivottavasti) palella :)


11 kommenttia:

 1. Tyylikäs "ensamble" :-D! Nuo aurinkolasit kruunaavat kokonaisuuden. Kiva nähdä tuo insignia bluen väri kunnolla livenä!

  VastaaPoista
 2. Meillä on aikaisemmin vähän karsastettu Tickettiä, kun se on niin lämmin. Viime talvena tuli tilattua ne kakkoslaadun paksut fleecevuorelliset puvut, lähinnä ajattelin että käytämme niitä kakkoshaalareina. Ja kyllä on tullut lämpimät Ticketit tänä talvena ahkeraan käyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Olen kuullut muiltakin, että Minymon puku olisi liian ohut. Meillä ei ole kysesisen puvun kanssa ollut mitään ongelmaa, mutta lienee sitä lapsissakin eroja (toiset siis palelee herkemmin).

  t. Lukijasi

  VastaaPoista
 4. Hieno on! Meillä myös hankittiin Ticketin topat jo alkutalvesta nimenomaan pakkaspuvuiksi. Etenkin pienimmälle oli "pakko" saada takuulämmin haalari, jottei äidin tarvitse jännittää paleleeko neiti päiväkodin pihalla. Ticketin othello North haalari osottautunut ihan loistovalinnaksi ja tosi lämpimäksi.

  Saanko kysyä minkä kokoinen tuo kypärämyssy teillä on ja minkä kokonen on käyttäjän pää. Tuntuu nämä kypärämalliset olevan paljon reilumpaa mitoitusta kuin tavalliset pipot.

  VastaaPoista
 5. Ompas kivan näköinen yhdistelmä. Ja Max niin suloisen ja reippaan pojan näköinen;)

  Kyllä näillä keleillä varmasti on pukujen lämmöneristystä kyselty. Meillä Molon haalari ollut V:llä käytössä ja kovasti ollaan tykätty eikä ole kylmyyttä valitellut. Ja kauppareissuilla onkin sitten riittänyt ihan kuorivaatteet (po.p) ja välikerroksia tarpeen mukaan alle;) Onneksi on mistä valita, kukapa nyt kylmässä tai kuumassa haluaisi ulkoilla. Ja meillä ainakin tämä talvi on todistanut sen että eipä noihin turhaan rahojaan tuhlaa, tuiki tärkeitä tamineita jotta näistä pakkasulkoiluistakin selvitään kunnialla;)

  Mukavaa pyhäpäivän jatkoa...

  VastaaPoista
 6. Ida-Antonia: Maxilla on kypärämyssy koossa 3. Maxilla on aika pieni pää, päänympärys 52 cm :)

  VastaaPoista
 7. Toimiiko miten tuo tilaus Ticketin kaupasta?
  En ole ennen tilannut ulkomailta (paitsi Kavatilta :D ) vaan suosinut kotimaisia nettikauppoja, ja mietityttää osaanko tilata..

  Kovasti haluaisin tilata pari takkia esikoiselle ensi talveen ja pienimmälle tuollaisen kumipuvun kevääksi. Alennukset on aika kivat.

  VastaaPoista
 8. Jassun sanoin, kiva nähdä väri livenä, katselin juuri eilen että sadepukuja oli tuossa värissä ja mietin millainen se on luonnossa, kiitos siis taas :)

  VastaaPoista
 9. Meillä ei esikoinen palele Minymon haalarissa näillä pakkasilla, kuopus kylläkin... Silti meillä pidetään niitä leudoimmilla ilmoilla ja paukkupakkasilla turvaudutaan Ticketiin ja CupCakeen :)

  VastaaPoista
 10. Marjo: Hyvin toimi tilaus Ticketin verkkokaupasta, ja toimitus tuli huippunopeasti ihan muutamassa päivässä. Ja kotiovelle saakka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)