tiistai 22. helmikuuta 2011

Plain rain testing


Nyt testaillaan Ticketin Plain raineja. Malleina Max 4 vuotta, pituus 104,5 cm, vaatekoko 110 cm. Ja Frans 2 v 8 kk, pituus 93,5 cm, siirtynyt juuri vaatekokoon 98 cm.

Plain rainit eivät ole ollenkaan niin isokokoisia kuin Ticketin vk-haalarit, vaan vastaavat hyvin kokoaan (mutta eivät ole niukkakokoisiakaan). Meidän pojille on viime kausina otettu Plain raineista omaa vaatekokoa vastaava koko, ja niin nytkin. Maxille sopiva on 110 cm ja Fransille 98 cm.

Kuvissa poikien päällä on Fransilla oikeankokoinen 98 cm puku ja Maxilla liian pieni 104 cm puku. Poikien päällä olevat puvut ovat Plain rainin fleecellistä mallia, eli ilman fleeceä oleva malli on hieman reilumman oloinen päällä (mitat ovat samat, mutta fleecevuori ottaa vähän tilavuutta).

Nämä tähtikuviot ja värit Plain raineissa ovat minusta todella onnistuneita kaikki, meidän suosikki näistä on tämä mustavalkoinen. Niihin on myös valmiiksi hankittu UNQ:n dinohatut :)

14 kommenttia:

 1. Tämä tähti takki näyttääkin paljon kivemmalta entä tuotekuvista sai käsityksen :)

  VastaaPoista
 2. Onko näissä hinta noussut noin paljon vai ovatko kaikki fleecevuorellisia? Onko materiaali muuttunut?

  VastaaPoista
 3. tykkään...ja tytölle tuo pinkki tähti, vaan sitä ei ookkaan fleesellä?? Syksyllä meillä oli fleesellä oleva ja sitä tuli kyllä käytettyä paljon enemmän kun haalaria missä sitä fleese vuorta ei ollu...

  VastaaPoista
 4. jaa-a, kuinkahan meidän käy, kun meinaan änkeä 100cm:n 98 ja 115cm:n 110 plain raineihin =D sekä fleecellä että ilman. syksyllä oli vielä edelliset koot käytössä. onkohan nää esim. viime keväänä vielä olleet reilumpia?

  tämä tähtikuvioinen on kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Tuleeko Ticketiltä kevääksi Rubber rainia ollenkaan?

  T. Fanni80

  VastaaPoista
 6. Samaa toistan kun edellinen, niin paljon kivempi näin kun tuotekuvissa!!

  VastaaPoista
 7. Titti ja Anni: Minusta nämä kaikki tähtikuviolliset ovat oikein onnistuneita kuoseja :)

  Anonyymi: Valitettavasti Plain rainien hinnat ovat nousseet, kuten monen muunkin tuotteen vaatetusalalla. Tuotteet ovat samoja, mutta kohonneet materiaali- ja tuotantokustannukset pakottavat valmistajia nostamaan hintoja. Plain rain puvuissa hinta/laatusuhde on kyllä edelleen hyvä, vaikka hinta onkin vähän noussut :)

  pikkupikkuriikki: Ikävä kyllä sitä pinkkitähteä minulle ei tule fleecellisenä..

  Poikien äiti: Voihan se onnistuakin, lapset ovat kuitenkin "eri mallisia". Samankokoinen puku voi olla toiselle pieni ja toiselle vielä sopiva, vaikka samankokoisista lapsista olisikin kysymys.

  Kyllä minusta viime vuotiset olivat samaa mitoitusta kuin nytkin, mutta tosiaan se ilman fleeceä oleva Plain rain on hieman reilumpi kun fleecevuori ei ota tilaa :)

  Fanni80: Rubber raineja tulee ilman fleecevuorta, ne ovat vielä tulossa. Rubberia tulee kaksiosaisena pukuna sekä haalarina, kuoseina turkoosipalloa, pinkkiraitaa ja pinkkikukkaa.

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Täällä jo himoitsen ruskeaa plain rainia fleecella meidän pojalle (nyt vasta 4kk) syksyksi. Jos puku olisi käytössä syys-joulukuu välillä olisi ikää silloin 10-14kk. Mahtavaahan olisi jos se menisi vielä seuraavana keväänäkin... Rubber rain fleecellä meillä on jo syksyksi hankittu koossa 80, luulisitko että se olisi oikea koko plain rainista kanssa? Lukiessani blogiasi huomasin että plain rain fleecella koossa 86 oli ainakin teidän Fransilla mennyt tosi pitkään :) Oliskohan se hullun hommaa hankkia jo "niin iso" valmiiksi? Paha tietysti sanoa ylipäätään minkä mittainen kaveri on syksyllä, nyt on pituus ollut -1 käyrällä.

  VastaaPoista
 9. Nana: Ruskea Plain rain on tosi kauniin värinen ja helposti muunneltavissa erivärisillä asusteilla!

  Kyllä tuo 80 cm on varmasti teille oikea koko, 86 cm on varmasti liian iso. Fransilla oli reilun vuoden ikäisenä 86 cm puku, ja kyllä se oli niin iso, että jäi ihan muutamalle käyttökerralle. Liian iso tuli silloin hankittua :)

  VastaaPoista
 10. Voi vitsit tuo musta-valkoinen näyttää hyvältä.. Joutuukohan sortumaan vielä tähänkin! ;)
  Mitä luulet olisiko Emilillekin sitten se 110cm ilman fleeceä hyvä?, kun on aikalailla teidän Maxin mittainen eli 103,5cm.

  VastaaPoista
 11. Mia: Minustakin on tosi ihana tämä mustavalkoinen tähti :)

  Varmasti teidänkin Emilille olisi tuo 110 cm juuri sopiva. Nythän näihin Plain raineihin on tullut muutos, että 110 cm housut ovat vielä olkainmalliset ja vasta 116 cm ja siitä eteenpäin vyötärömalliset. Tervetullut muutos, ainakin minusta.

  VastaaPoista
 12. Mietiskelen, että pitäisikö ostaa Plain vai Rubber?

  Pysyykö Plain Rainilläkin vesilätäkköleikit kuivana?

  Teillä on varmasti kokemusta, kumpaa suosittelisit pihaleikkeihin, jos vaan yhdellä pitäisi pärjätä. Meillä on lisäksi Uffo sekä Kappahlin takki ja housut.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihanat asut! Tykkään todella paljon noista ääriviivatähdillisistä vaatteista ja dinohatut on ikuisuushitti pojilla! :)

  VastaaPoista
 14. Minna: Kyllä Plain rainilläkin pysyy lätäkköleikit kuivina, mutta Rubber rain on helpompi puhdistaa kurasta ja hiekasta. Rubber rain taas ei ole niin mukava käyttää kuivilla ja lämpimillä keleillä, kun on kuitenkin kumipintaista kangasta.

  Jos teille on jo Uffo-haalari, ottaisin siihen kaveriksi Rubber rainin. Uffoa käyttäisin kuivilla ja aurinkoisilla ilmoilla, koska silloin se ei likaannu ja on mukavampi lapsen päällä, kun hengittää hyvin. Sitten kuraleikkeihin ja lätäkköön pukisin Rubber rainin, jonka voi helposti puhdistaa vaikka suihkun alla. Ja vedenpito-ominaisuudetkaan eivät kärsi, vaikka pesisi useinkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)