maanantai 21. joulukuuta 2009

Karvakorva-kissa..vai pupu?

Pojat ovat ihan innostuneet leikkimään kissoja. Kuten yleensä, Max isompana aloitti tämän leikin, ja Frans isoveljeään matkien seurasi pian perässä. Sittenpä pojat ovatkin konttailleet ja naukuneet lattialla. Niin, ja puskeneet ja kehränneet. Ja välillä pojat ovat ihan sylikissoja.

Ja kun kissat ovat tuhmia, ne raapivat.. Se onkin sitten tämän leikin ikävä puoli, pakko pitää kisujen kynnet tosi lyhyinä. Ja onneksi se Joulupunkin tulo on niin lähellä, etteivät kissatkaan uskalla olla kovin tuhmia :)

Kissaleikit jatkuvat myös ulkona. Siihen innokkeena on on Maxin uusi hattu, joka minusta kyllä enemmän on pupuhattu. Mutta Max päätti heti uuden hatun nähtyään, että ne ovat selkeästi kissankorvat! Ehkäpä jotain luppakorva-kissa rotua..

Tykkään itsekin tuosta hatusta tosi paljon, tilasin Tinttu.comista. Samalla tilasin Maxille myös Tintun lohikäärme-hatun fleecestä. Frans käyttää Maxin vanhaa Tintun Otso-hattua, kunhan se joskus löydetään varastosta..

Luppakorvakissa Max
Miauu..!

Korvat höröllään







Tässä myös lohikäärme-hattu. Lämmin tämäkin, kun alaosa on kaksinkertaista fleeceä.

Maxin toppahaalari Ticket to heaven. Tämä on niitä Tanskasta tilattuja 2-laadun haalareita, mutta ei ainakaan näillä keleillä olla huomattu mitään vikaa :)



16 kommenttia:

  1. Hienot valot ja värit kuvissa! Meillä ollaan leijonia, jatkuvaa murinaa...;)

    VastaaPoista
  2. Ihana luppakorva-kissa :D sitähän voi olla mitä vaan jos haluaa, lapsena olon hyviä puolia <3

    Minunkin ystävän 3v-poika esittelee itsensä aina perhekahvilan tutustumispiirissä Helmi-kissana :D

    VastaaPoista
  3. Pupuhattu, meidän pojan mielipide =)

    Ihmettelin eilen kaupassa, miksi jollakin oli pupuhattu päässä =D Minun tahdikas poikani...

    VastaaPoista
  4. Sielläkin lunta, valkeaa joulua odotellessa! :)

    -Henna-

    VastaaPoista
  5. Onko tuo se MURU-hattu?

    Meillä on ollut Fredrikssonin Ransu ja ehkä tuo voisi tulla seuraavaksi...

    VastaaPoista
  6. Söpö Max-kissa :) Kuulostaa mukavilta teidän poikien kissaleikit.Ihanan lumiset maisemat siellä Kuopiossakin jo ja lisää lunta on tulossa jouluksi -jee!

    VastaaPoista
  7. Ihana hattu...taidanpa mennä vilkaisemaan tinttu.com :)

    VastaaPoista
  8. Tuo sininen haalari on aivan upea!!

    VastaaPoista
  9. Hei vielä tuosta muru-hattu ihanuudesta..että onkohan koko 54 liian iso meidän pienen kokoiselle kolme ja puoli vuotiaalle pojalle? Mitä oot mieltä? Kun mielellään ostaisin sellaisen joka menisi pitkään mutta ei nyt ihan päässäkään pyörisi...blogissani on meidän aarosta kuvia :)

    VastaaPoista
  10. Ihania kissoja teillä.;) Tuo hattu on tosi söpö, olen itsekin katsellut niitä, mutta tuntuu olevan aikasta hinnakkaita...

    VastaaPoista
  11. Kauniinsävyinen tuo ticketin haalari.

    VastaaPoista
  12. Olen innostunut seuraamaan blogiasi, kiitos siis mielenkiintoisesta blogista! Aivan ihanan värinen tuo sininen haalari:) Meillekin tilattiin 2-vuotiaalle Tanskasta kakkoslaadun vihreä Ticket-haalari; muutoin hyväksi todettu, mutta hupusta irtosi nepparin vastakappale. Tällaiseen on kyllä törmätty ykköslaatuisen Ticketinkin kanssa :(

    VastaaPoista
  13. Mannapuuro: Maxin hattu on kokoa 52 cm ja uskon kyllä, että sillä on käyttöikää vielä ensi talvenakin. Liian iso hattu on hankala käytössä, kun menee aina silmille :)

    Helmi: kyllähän tuo hattu maksaa sen 30€, mutta on sillä myös jälleenmyyntiarvoa (ja meillä kaksi käyttäjää). Ja mukava katsoa ulkoillessa kivan näköisesti puettuja lapsia :)

    VastaaPoista
  14. Kivoja kuvia!
    Minäkin fanitan noita Tintun ja UNQin hattuja!
    Juuri surukseni huomasin, että tytön viime talvinen Muru-hattu (ruskea, ihana!) on nyt sitten jäänyt pieneksi, nyyh.

    Tuon Muru-hatun malli on sellainen, että otsa jää paljaaksi, jos hattu on yhtään nafti. Kolme muuta Tinttu-hattua ovat taas malliltaan aivan erilaisia, niissä taas riittää korkeutta vähän liiaksikin.

    VastaaPoista
  15. Tosi nätit hatut! :)

    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)