torstai 10. joulukuuta 2009

Nyt SE sitten alkoi!!

Voi ei! Nyt SE sitten alkoi...SE, mitä on odotettu ja pelätty jo kesästä lähtien. Välillä jo uskolteltu, että ei SITÄ tulekaan. Mutta turha toivo, tästä ei voi erehtyä. Nyt ei taida auttaa edes Joulupukki..

Osaatteko päätellä kuvien perusteella mikä meidän kohta 3-vuotiasta Maxia vaivaa?


Äiti laittoi ihan väärät housut jalkaan, mutta niitä ei saanut myöskään ottaa pois, eikä mitkään muutkaan housut olleet sen paremmat..

Äiti kasasi Kinderistä saadun lelun, vaikka Max olisi halunnut tehdä sen itse. Vaikka itku tuli siinä itse tekemisessäkin, koska tarvittiin äidin apua..mutta ei äiti olisi saanut kuitenkaan auttaa..

Pipi on kädessä ja äitikin meni puhaltamaan siihen, vaikka olisi se parantunut ihan itsestäänkin..mutta ei äitikään puhaltanut tarpeeksi..

Nyt vaan muuten kiukuttaa, ei osaa edes sanoa syytä, kiukuttaa vain..

Tässäpä sitten pakataan jo rinkkaa selkään. "Hei, hei äiti!"

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta... Tuskin maltan odottaa tota aikaa!

  Nyt on jo uhmaa ilmassa meilläkin, ite pitäis pukea vaikka ei osaa ja suututaan kun autetaan, jos jotain ei saa niin suututaan jne...

  VastaaPoista
 2. Voi, joskus on raskasta olla noin pieni kun maailmassa on niin hirveästi päätettävää. Kun haluaisi päättää kaikesta, vaikka ei oikein osaa.

  Äiskälle pitkiä pinnoja uhmakohtausten kanssa!

  VastaaPoista
 3. Joo-o, meillä on samaa täällä. Jatkuu muuten kuusivuotiaillakin...

  VastaaPoista
 4. siite se lähtee ja nuorempi seuraa heti perässä, näin ainakin meillä ;o)

  VastaaPoista
 5. 2,5-vuotiaalla oli juuri ekat kahden viikon päivittäiset uhmat ja nyt ollut yht'äkkiä taas normaali aurinkoinen itsensä. Toivotaan, että teilläkin pian helpottaa edes hetkeksi (ei, en tosiaan usko tätä helppoa viikkoakaan kuin vain tyyneksi myrskyn edellä).

  Ja meilläkin siis poika hermostui, kun ei osannut/muttei äitikään saanut auttaa tai jos vaikka joku oli painanut hissin valmiiksi meidän kerrokseen eikä herra itse päässyt sitä "tilaamaan" jne. jne. Arvaamattomasti ne aluksi alkoivat (sitten vähitellen jo tiesin, että kohta se tulee), koskaan ei voi tietää kuinka jumalattoman kauan se kohtaus saattoi kestää, loppuakseen yks'kaks ;)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Siis NIIN tuttua, aivan mielettömän hyvä ja hauska postaus!!!! Sain lohdutusta noista kuvista ja juuri noista tapauksista. Meilläkin on itketty ja raivottu tänään mm. koska siskon hopeasandaalit ei mahdu poitsulle, koska piti syödä ruokaa, koska piti mennä nukkumaan vaikka olisi haluttu katsoa tv:tä, koska ei saanut tarhaan farkkuja, koska ei haluttu pestä naamaa jossa oli hiekkaa ja kuraa jne jne jne.

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! Kuulostaa kovin tutulta...

  VastaaPoista
 8. Tuttua tuttua, Emilin ekat uhmat on meillä menossa. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)