maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulun tunnelmaa

Joulu on onnistuneesti juhlittu. On ulkoiltu pakkassäässä ja juotu glögiä, on syöty perinteisiä jouluruokia ja tietenkin sitä suklaata eri muodoissa. Onneksi kinkut ja muut jouluherkut ovat jo loppuneet (voi nyyh, suklaat on myös syöty..) ja voi taas palata normaali ateriointiin.

Pojat ovat innoissaan olleet mukana kaikissa joulutouhuissa, kuusen koristelu oli varsinkin ihan ykköspuuhaa. Mutta varsin alapainotteisesti koristeltu kuusi meillä oli alkuun, ennenkuin aikuiset kävivät sitä vähän korjailemassa.

Aattoiltana Max huokasi helpotuksesta, kun pukki ei ehtinytkään tulla tuomaan lahjoja sisälle saakka, vaan oli nopeasti vain pudottanut ne eteiseen. Riemulla ja ihmetyksellä ei ollut rajoja, kun lahjoja alettiin avata. Kävi vaan taas niin, että se ensimmäinen lahja olisi jo riittänyt, sieltä nimittäin paljastui kauan toivottu parkkitalo! Pojat olisivat heti alkaneet leikkiä parkkitalolla ja muut lahjat olisi kuulemma voinut jättää seuraavalle päivälle.. No, kyllä ne kuitenkin kaikki aattoiltana avattiin :)

Muita kivoja lahjoja olivat legon autokorjaamo ja eläintarhasetti, sekä Fransista traktori. Ja lukuisat muut lahjat, niitä kun taitaa aina kertyä vähän liikaa.

Sitten vain siirrytään juhlasta toiseen, nyt odotellaan Uutta vuotta ja ilotulitusraketteja ;)
Joulun tunnelmaa

6 kommenttia:

 1. Meilläkin oli aluksi lähes kaikki kuusen koristeet alaoksilla, mutta pikkuhiljaa ne ovat kiivenneet yläoksille turvaan innokkaalta kuusen koristelijalta;)

  VastaaPoista
 2. Suloinen tuo kuva!
  Ja meillä ihan sama kuvio, muutama lahja olisi hyvin riittänyt, sillä niillä olisi pitänyt heti päästä leikkimään! Ensi vuonna saattaa tonttu tuoda jo jonkun lahjan aiemmin päivällä...

  VastaaPoista
 3. Kiva kuva :) Meillä Emil ihmetteli samalla tavalla kuusenkynttilöitä. Niin ja meilläkin lahjaksi olisi Emilille riittänyt se eka, eli pomppuponi. ;)
  Parkkitalokin oli harkinnassa, mutta jäi sitten toiseen kertaan. Millainen parkkitalo teille tuli?

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva-tuostahan saisit vaikka ensijoululle tunnelmalliset joulukortit;-).

  Mukavia päiviä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 5. Aamunkukka: Itse ajattelin tuota kuvaa joulukuuksi perinteisiin mummojen ja ukkien kalentereihin..mutta korttikin on hyvä idea. Jos ei vaikka taas ensi jouluna onnistu ;)

  Mia: parkkitalon ainut kriteeri oli tällä kertaa se, että se kestää vaikka sen päällä istuisi (tai hyppisi). Parkkitalo on Prismasta, kaksitasoinen ja siinä on kolme isoa autoa mukana (joita ei myöskään saa millään rikki). Kun pojat ovat isompia, haluaisin sellaisen hienomman, monitasoisen puisen parkkitalon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)