tiistai 1. joulukuuta 2009

Hassu Jonna-täti ja hiusten pidennys

Pojilla ei ole hauskaa täti-Monikaa, mutta pojilla on Hassu Jonna-täti. Jonna on saanut lisänimen Hassu johtuen värikkyydestään; musta, harmaa tai ruskea eivät kuulu Hassun Jonna-tädin sanavarastoon. Sen sijaan vihreä, oranssi, pinkki, keltainen ja muut kirkkaat värit loistavat sekä pukeutumisessa että hiuksissa.

Lauantaina vietämme Hassun Jonna-tädin ylioppilasjuhlia, ja sen kunniaksi Jonna on suostunut laittamaan päähänsä vain yhden värisiä hiuksia. Väriksi on valittu pinkki ja minä sain kunnian auttaa hiusten laitossa...


Tässä hiukset, 120 kpl pinkkejä kuitusinettihiuksia Hairiumista

Ja tällä ne laitetaan päähän. Joo, yksitellen!

Edetään jakauksittain, alhaalta ylöspäin. Hiuksista erotetaan pieni osio, laitetaan pinnillä kiinni muovisuojus, kuumennetaan sinetti kolvilla ja pyöritellään kiinni omien hiusten ympärille.

Ei liian alas, eikä liian ylös, eikä liian sivuille etteivät sinetit näy

Seuraava rivi tehdään aina lomittain edellisen kanssa

Ja tässä lopputulos ennen hiusten tasaamista. Pätkästä tuli pitkä :)

11 kommenttia:

 1. Minullakin on tällä hetkellä nuo sinetti pidennykset, tosi kätevät kun en ikinä jaksa oikeasti kasvattaa hiuksia :) Värinä tosin tylsä musta ja viime parturikäynnillä niitä myös lyhennettiin. Hyvää jälkeä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Jonna-täti on meidän poikien tädin selvä hengenheimolainen;-).
  Pikku-sisareni (25v) hiustyyli vaihtelee aika ajoin, mutta hyvin usein värinä on sama The Pink. Jota voi ostaa vain yhdestä kaupasta Tampereella,,;-)
  Iloisia juhlia teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Hih, meidän Sofialla oli tuon värisiä hiusklipsejä viime kesänä. Nyt on (onneksi) mennyt toistaiseksi ohi... Aika kähee tukka ja vaatii kyllä kantajaltaan rohkeutta. Kyllä noilla kutreilla kelpaa lakki pokata.

  VastaaPoista
 4. Ja aikaahan meni paljonko???

  VastaaPoista
 5. mulla on ollut pidennykset neulomalla ja vitsi mikä kutina ja kipu 2 ekaa päivää! :D
  sitten helpottikin ja oli tosi kiva!

  nyt kun näkee pinkkiä tukkaa niin pitäisi taas panostaa... :)

  VastaaPoista
 6. Meillä meni aikaa noin kolmisen tuntia, ei ihan ehditty Fransin päikkäreitten aikana. Menee jo melko rutiinilla tuo pidennysten laitto, kun olen viime vuosina tehnyt sen kymmeniä kertoja..

  Hanna: joo, se kutina on kyllä alkuun melkoinen. Minulla on ollut juuri nuo sinettipidennykset monta kertaa (paitsi nyt kun sain viimein omat pitkiksi) ja alkuun nuo natuset tuntuvat tosi omituisilta päässä. Mutta kaikkeen tottuu :)

  VastaaPoista
 7. Vau! Mäkin haluun, tosin ehkä ei nyt enää pinkkejä tällä iällä ; )

  Niin ja isäsin Sinut muuten mun blogiini, kun käyn täällä aina silloin tällöin lukemassa ; )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)