keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Saunatonttu

Meillä saunotaan yleensä pari kertaa viikossa. Joskus tosin innostutaan saunomaan melkein joka ilta. Nyt varsinkin, kun pojat ovat vähän kasvaneet ja saunominen on vähän helpompaa ja rennonpaa. Molemmilla pojilla on oma kylpyamme ja kylpylelut.. tosin tietysti toisella on aina se parempi lelu :)

Pojat eivät ole olleet kovin innokkaita löylyttelijöitä, aina on vain liian kuuma. Mukavinta itse löylyhuoneessa tuntuu olevan lauteilla edes takaisin kiipeily..

Mutta nyt meidän pojan viihtyvät löylyssä, koska saunassa on löylytonttu! Tonttu seisoo saunan nurkassa löylyastian kanssa ja kaikki poikien lelueläimet voivat käydä astiasta juomassa vettä. Löylytontun luokse lennetään, milläs muullakaan, kuin kauhalla.

Tämä uusi saunaleikki on niin mukava, että sitä piti käydä jo kuivaharjoittelemassa vaatteet päällä:

Tässä saunatonttu, arvokkaan näköinen kaveri

Dino lentää kauhalla saunatontun luo..


Maxin "löylyvaatteet" Villervalla, Fransin body Mini Rodini ja housuina Lindexin luottovelourit

5 kommenttia:

 1. Meillä saunotaan useimmiten ilman pienintä, pienin ei oikein kovasti tykkää vaan on ennemmin kylvyssä. Pitäisi kai ostaa tommonen saunatonttu niin ehkä meilläkin sitten pikkunen innostus! =)

  VastaaPoista
 2. Onkos tuo teidän uusi sauna? Meillä kaivattaisiin myös tuollaista isoa "alalaudetta". Tyttö istui pienenä saunassa ammeessa mutta nykyään istuskelee mielellään ylälauteella ja heittää pikkukauhallaan vettä kiukaalle ja matkii sihinää :)

  VastaaPoista
 3. Saunatonttu asustaa Mummolan saunassa. Oma sauna ei ole vielä ollenkaan kuvattavassa kunnossa.. :)

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva bloggaus;-) ja näin joulun alla aivan täydellisesti sopiva, sitä joulusaunaa ja lahjatonttuja odotellessa!

  Tsemppiä teidän remontti-urakalle, olisi mukava kuulla päivityksiä, miten siellä sujuu. Teille on taatusti tulossa unelmakoti!!

  VastaaPoista
 5. Meillä on kiukaalla löylynhenki, johon pojat aina innolla heittää vettä. Mutta tuollanen saunatonttu olisi kyllä kiva. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)