keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Voihan navigaattori!
Olen kierrellyt kohta pari viikkoa kerhoesittelyjä/kotikutsuja täällä Kuopion alueella. Vaikka Kuopio onkin minulle tuttu paikka, on paljon osoitteita jotka ovat aivan tuntemattomia. Varsinkin uusi Saaristokaupungin alue, joka on melkeinpä kokonaan rakennettu viimeisten parin vuoden aikana. Ja rakennetaan edelleen.

Ajattelinkin että Navigaattorista olisi oiva apu tuntemattomien osoitteiden etsinnässä, mutta enpäs sitten ottanut lainkaan huomioon että päivitykset tuntuvat tulevan navigaattori-ohjelmiin todella hitaasti. Olen useita osoitteita syöttänyt ko. vempeleeseen, mutta navigaattorilla ei ole ollut mitään hajua missä mennään tai oikeammin minne pitäisi mennä. Kuulemma tuntematon osoite.

Viimeksi tänään etsin Lehtoniemen seurakuntataloa. Heti kun käännyin uudelle, saarelta saarelle rakennetulle Saaristokadulle, navigaattoria oli sitä mieltä että ajelen Kallavedessä. Kohtelias navigaattorin naisääni kehotti minua kääntymään ympäri, tai oikealla tai vasemmalle ja vielä heti kun mahdollista. Onneksi en noudattanut neuvoa, koska silloin olisin todella autoillut Kallavedessä :)

Tämän päivän kerhopaikan etsiminen meni muutenkin pieleen, sillä navigaattori ilmoitti minun saapuneen määränpäähän keskellä omakotitaloaluetta. Ei siis todellakaan mitään seurakuntataloon viittaavaa.

Lähellä tätä virheellistä ”määränpäätä” oli kuitenkin päiväkoti, jonka yhteydessä oli myös seurakunnan tilat ja sattumalta myös siellä kokoontui perhekerho. Minähän sitten ehdin purkaa koko autolastin vaatteita rekkeineen, ennen kuin selvisi että olen ihan väärässä kerhossa. Onneksi sain kerho-ohjaajilta hyvät ohjeet ja löysin oikeaan määränpäähän ainakin melkein ajoissa.

No, kokemuksista oppii, ensi kerralla löydän tähänkin kerhoon ihan helposti. Ja pitänee taas yrittää päivittää navigaattoria, jospa uudet kadut jo löytyisivät ohjelmasta :)

3 kommenttia:

 1. myö asutaan täällä ihan eteläkuopiossa ja oisko ollu viel viime kesänäkin et taksin navi ei tuntenu meijän osotetta, oli kuulema ollu sitä mieltä et tie loppuu n.2km ennen meitä :D
  oon miettiny joskus et minkalaisetkohan navit tms. pelastuslaitoksilla on, et löytäävät paikalla jos jotn. sattuu...

  VastaaPoista
 2. ai niin unohin kysyä et ootko tulossa esitelmöimään tänne suunnalle (kurkimäki,vehmasmäki)?

  VastaaPoista
 3. kassu: Muutamilta asiakkailta olen kuullut, että alkuun pelastuslaitoskaan ei ole löytänyt paikalle.. Nyt keväällä en ole ikävä kyllä tulossa Kurkimäen suuntaan, mutta olen koko ajan laajentanut esittelyaluetta, joten jatkossa sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)