sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Talvipyöräilyä

Pojat eivät millään malttaisi odottaa kevättä ja lumien sulamista. Viimeiset viikot Max on aina uloslähtiessä muistanut kysyä, että joko voidaan hakea pyörät varastosta.

Eilen sitten päätettiin kokeilla, joko pihallamme pääsisi potkuttelemaan, onhan siellä sentään muutama asfalttiläntti näkyvillä.

Kummasti olivat poikien potkupyörät kutistuneet talvivarastoinnin aikana, ihan näytti silti että veljekset ajelevat jollain minipyörillä. Onneksi molemmissa on vielä säätövaraa sekä satulassa että ohjaustangossa, joten eiköhän näillä tämä kesä vielä potkutella.

Jäästä, hiekasta ja kaatuilusta huolimatta pojat potkuttelivat pyörillään ihan innoissaan. Ja ilmeisen mukavaa oli ajella pyörillä lumipenkkaan tai peittää pyörät lumella. Välillä jätettiin pyörät parkkiin ja käytiin laskemassa liukumäkeä :)

11 kommenttia:

 1. Tyytyväiset testaajat, hienosti on talvella kasvettu. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivanäkäiset pöyrät. Kenen ne on? Etsin meille tuollaista pikkurenkaista, ja tuossa näyttäisi olevan väliaisakin matalalla, jos vaikka kaatuu ;)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin kovasti odotellaan että pyörän saisi viedä ulos! Voi kun lumet jo sulais... Täällä on nimittäin niin liukasta ettei kyllä voi vielä yrittää pyöräilyä, kunta lienee säästää kun ei hiekota... :D

  VastaaPoista
 4. Mia: Maxin pyörä on ostettu paikallisesta "halpiskaupasta" Maxi Makasiinista. Fransin pyörä on merkiltään Puky, tilattu netistä www.pikkusiili.fi :)

  VastaaPoista
 5. Heti kun aurinko vähänkin useammin näyttäytyy, meilläkin alkaa pyörien uloshaluaminen.
  Asfalttia ei vielä pihalla näy, vaan on ihan jäinen kulkuväylä, joten vielä saavat vähän odotella.

  VastaaPoista
 6. Heippa, voi Adéakin kyselee usein jo että milloin pyörän saa ottaa esiin. Tietää jo että vastaus menee jotakuinkin näin että sitten kun puissa on lehdet ja on kesä :) No toivotaan että hieman aiemmin sentään. Tollainen potkupyörä olisi aika kiva nyt. -Tiina

  VastaaPoista
 7. Meidän kuopus on pyöräillyt lähes tulkoon koko talven, mutta ihan vaan kotipihalla. Viime kesän lopulla apupyöristä päästiin eroon ja kivasti jo sujuukin moinen... Esikoinen on sitten huomattavasti hitaampaa sorttia ja sen apupyörättömät treenailut olivat huomattavasti vähempää. Hänen pyöränsä odottaa vielä varastossa, saas nähdä kuinka kauan ;)

  VastaaPoista
 8. Kivaa näyttää olevan, ei mene kuin hetki ja pihat on ihan sulat jo. :)
  Meillä vanhimmat pojat on pyöräilleet läpi talven, esikoinen kouluun. Kauhistelin alkuun itse, että voiko oikeesti ajella koko talven, mutta niin vaan on mennyt eikä kaatunut kertaakaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)