keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Molon harmaat vk-haalarit

Tänään sain Mololta harmaat välikausihaalarit, kaikki ennakkotilaajat saavat pikapuoliin haalarinsa. Sateenkaarihaalarit ovat vielä tulossa.

Tässä vähän sovituskuvia, aika hyvin minusta haalarit vastaavat kokoaan. Maxille (104,6 cm) on sopiva 110 cm haalari ja Fransille (93,5 cm) 98 cm haalari, ja molemmissa on vielä sopivasti kasvunvaraa. Sovituskuvissa pojilla on päällä kunnon ulkovarustus, eli kengät jalassa ja haalarin alla sisävaatteiden lisäksi myös välitakki.

Mallit olivat (yllättäen) vähän villillä päällä, mutta toivottavasti näistä saa selvää :)

Tässä vielä kuva Maxista 116 cm haalarissa. Haara roikkuu turhan alhaalla ja jaloissa on ryppyä tosi paljon, liian iso vielä.

14 kommenttia:

 1. Ihant haalarit :) Mikäs haalarin hinta on?

  VastaaPoista
 2. Tuo haalari näyttää kyllä niin hyvältä! Meillä on siinä 104 kivasti kasvunvaraa, W on pari senttiä pidempi kuin teidän Frans joten tuo 98 menis varmaan vielä mutta ei kauaa joten kivempi ottaa vähän kasvunvaraa niin mahtuu pitkään! ;D

  VastaaPoista
 3. Johanna: Harmaan haalarin hinta on 99,95€, alkavat tosin olla jo aika vähissä useiden ennakkovarausten vuoksi. Eikä valitettavasti saada lisää, ainakaan tämän hetken tietojen mukaan.. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi tyylikkäät haalarit. Mutta makuja on monia ja mun silmiin tuo 116cm näyttää Maxilla paremmalta, ainakin kuvissa. En tiedä miksi, mutta mä välttelen "juuri sopivia" vaatteita lapsilla. Itse pukeudun tyköistuviin (tai ns paremmin istuviin) monesti. Mutta lapsilla rennompi istuvuus miellyttää silmää.
  Ja eihän tuo 110cm "liian sopiva" ole mielestäni, valitsisin silti 116cm alkukaudesta

  VastaaPoista
 5. Kävinkin heti tilaamassa! Kiva kun laitat kuvia joissa haalari poikien päällä :) Saa niin paljon paremman käsityksen vaatteesta...
  Meillä poika nyt 100cm ja varmaan menee tuo 110 cm sitten syksylläkin jos pituutta tuolloin saman verran kun Maxilla!

  VastaaPoista
 6. Hyvän näköinen.. mun pitää varmaan tilata tollainen tähtipipo kesäksi saman firman lohispipon lisäksi vielä, niin hyvältä tähdet tuon haalarin kanssa näytti ;D

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat!! Oikeasti tosi harmi, kun meillä ei ole vk-haalarin tarvetta tälle keväälle!

  Onko noissa molon haalareissa edelleen hankala huppu? Meillä talvihaalarissa se ei oikein mene kunnolla päähän irrottamatta hupun reunaa, ja se taas on aika hankala saada kunnolla takaisin. Muuten olen kyllä ollut tosi tyytyväinen tuohon haalariin!

  VastaaPoista
 8. On tosi kivan näköiset haalarit. Melkein vähän harmitti, kun ehdein jo hommata esikoiselle pop:n harmaan haalarin. Mutta aivan ihana sekin on. Ajattelin, että meille ei 116cm Molon haalari enää mahdu, mutta ehkä sittenkin ois mahtunut, kun poika on 112cm pitkä.

  Mari

  VastaaPoista
 9. Tiedätkö, tuleeko tuota samaa haalaria muissa väreissä markkinoille?

  VastaaPoista
 10. Aivan upeat!
  Ja ihan yhtä hyvännäköiset ja laadukkaan oloiset, kuin vastaava talvimalli.
  En kyllä näin kuvista edes erottaisi tuota meidän harmaasta polariksesta. :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Tosiaan kokojenkin suhteen makuja on monia, itse en taas tykkää liian reilusta :)

  HeidiM: Kiitos tilauksesta :)

  Mustikoita ja puolukoita: Biggun tähtihatut sopivat kyllä hyvin Molon haalareiden kanssa. Nuo meidän hatut on varsinaisesti ajateltu sateenkaarihaalareiden kavereiksi :)

  MettaD: Enpäs huomannut kokeilla huppua, meillä kun ei useinkaan ole huppu käytössä. Mutta sama malli näissä vk-haalareissa on kuin talvihaalareissakin :)

  Maija: Haalaria on tulossa vielä sateenkaariraidallisena. Ja varmasti ensi vuonna tulee uusia värejä, koska nämä haalarit ovat olleet todella kysyttyjä.

  VastaaPoista
 12. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta ajattelin kuitenkin laittaa kysymykseni tähän:

  Millaista mitoitusta tämän vuoden Ticket to heaven Rubben rain setit ovat? Minä ajattelin nyt kuitenkin vielä hankkia pojille sellaiset setit, mutta koot mietityttää. Topi on nyt 96cm pitkä ja Tomi n. 82cm. Haluaisin, että puvut menevät myös syksyllä. Olisiko parempi ottaa 86cm ja 98cm vaiko 92cm ja 104cm?

  VastaaPoista
 13. Nanna: Rubberit vastaavat hyvin kokoaan, mitoitus suht' sama kuin Plain raineissa.

  Melkein ottaisin nuo isommat, muuten voivat olla vähän pienenköjä jo syksyllä. Alkuun keväällä on varmasti vähän reiluutta, mutta malli on sellainen ettei pieni reiluus niin haittaa :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos avusta! Odotan sitten nuo isommat koot, että menevät varmasti myös syksylläkin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)