maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulutunnelmia

-Max, miten sinä olet noin vaisu?

En minä ole vaisu..

-Oletko sinä väsynyt?

En..

-Kuinkas sinä et hypi ja pompi niin kuin normaalisti?

No kun minä yritän olla kiltti..

Melko koville otti siis Maxilla Pukin odottelu aattopäivänä, eteiset tarkistettiin monta kertaa, olisiko Joulupukki jättänyt jo lahjat sinne. Päällepäin Max oli ihan rauhallinen, mutta oikeasti jännitti kovastikin, kun ei enää iltapäivästä lähtien uskaltanut tehdä muuta kuin istuskella hiljaa nojatuolissa. Frans ei ottanut Pukin odotusta yhtä vakavasti vaan oli ihan normaali itsensä.

Harmillisesti Joulupukki oli taas niin kiireinen, ettei ehtinyt piipahtaa sisälle asti, vaan todellakin jätti lahjat eteiseen juuri sillä välin, kun meidän perhe oli joulusaunassa. Mutta ei kuulemma poikia haitannut, kunhan muisti lahjat tuoda.

Paketeista paljastuikin mieluisia lahjoja, mm. Salama-rekat, legoja ja Ponssen puunkeräyskone. Lisäksi aina suosittuja kirjoja ja palapelejä. Pojat olivat oikein tyytyväisiä lahjasaaliiseen, mitään ei jäänyt puuttumaan. Ja itse asiassa lahjat olisivat voineet loppua jo vähän aikaisemminkin, pojat eivät nimittäin meinanneet maltaa avata kaikkia lahjoja, kun olisi jo pitänyt päästä leikkimään ensiksi avatuilla.

Meidän Joulua on hiukan varjostanut mahatauti-influenssa-silmätulehdus kompleksi, joka on sitkeästi jyllännyt koko meidän perheessä. Ennen Joulua jo käytiin lääkärissä ja vielä tänäänkin piti käydä itselleni hakemassa antibioottikuuri poskiontelontulehdukseen. Suurelta Joulusyönti-ähkyltä ollaan todellakin vältytty, kun mikään ei ole oikein maistunut..

Mutta kipeänä tai ei, Joulu on kyllä ihanaa aikaa! Ja lasten ilon seuraaminen tekee siitä vielä mukavampaa :)Punaiset tonttupojat


Kuusen koristelua


Lahjojen kimpussa, tukkikuormaa kasaamassa :)


Tätä kuitenkin melkein koko Joulu, kuumeista makoilua..

..ja nukkumista.

9 kommenttia:

 1. Voi teitä sairastajia, kovasti on tauteja ollut liikkeellä. Toivottavasti jo paranemaan päin ja ihanat tonttupojat samiksissaan!

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia pieniä poikasia! Ja niin reippaita taudista huolimatta-pikaista paranemista teille kaikille!

  Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
 3. Harmi, että olette joulun olleet kipeinä. Mutta onneksi siitä voi nauttia kipeänäkin! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Voi pientä pukin odottajaa ♥ On se aika mahtanut tuntua pitkältä!

  Tuota vatsatautia on ollut useammassakin perheessä juuri jouluna, eräässä tutussa perheessä on jo oikein jouluperinne, tylsää.

  Toivottavasti pääsette nyt kierteestä pois ja olette sitten terveet koko kevään.
  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 5. Heippa, meilläkin neiti sai niin paljon lahjoja että meinasi jaksaminen loppua kesken... Pojat niin hauskoissa vaatteissa! -Tiina

  VastaaPoista
 6. Pikaisia paranemisia koko porukalle! :)
  Hieno homma, että olette kuitenkin sairastelusta huolimatta pystyneet nauttimaan joulusta :)

  VastaaPoista
 7. Kurjaa että olette sairastelleet juuri jouluna :( Itselläni oli tuo tauti "onneksi" jo ennen joulua ja muu perhe säästyi siltä. "Onneksi" siksi, että tuo tauti oli kyllä todella kurja, vei voimat ihan kokonaan.

  VastaaPoista
 8. Voi, miten kurjaa tuollainen jouluna sairastelu!
  Onneksi jaksoitte kuitenkin nauttia joulun vietosta ja toivottavasti taudit ovat jo helpottaneet! <3

  VastaaPoista
 9. Ei kiva olla jouluna kipeenä. Mutta onneksi lahjat pyyhkivät sairaudet ainakin lasten mielistä! Terveempää vuoden vaihdetta teidän perheelle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)