maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivän paraati

Meillä vietettiin Itsenäisyyspäivää ulkoilun merkeissä, olimme katsomassa Puolustusvoimien Itsenäisyyspäivän paraatia, joka tänä vuonna järjestettiin Kuopiossa.

Paljon oli mielenkiintoista katsottavaa, lentokoneita, helikoptereita, panssarivaunuja jne. jne.. Frans tosin tapansa mukaisesti nukkui rattaissa koko tapahtuman ajan :)
Iltaa vietetään rentoutuen TV:n äärellä. Alkuun katsotaan poikien pitkään odottama lastenelokuva Röllin sydän. Ja sitten tietenkin keskitytään seuraamaan Linnan juhlien pukuloistoa mukavien pikkunaposteltavien parissa.

Itsenäisyyspäivän menuun naposteluihin meillä kuuluvat dippi + kasvikset, suolakeksit, kolmioleivät + juustot sekä herkkuna pussillinen sipsejä. Ei ehkä vedä vertoja Linnan tarjonnalle, mutta on kuitenkin helppoa ja nopeaa herkkua, joka maistuu myös lapsille.


Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivän iltaa kaikille lukijoilleni sekä kanssablogisteille!


3 kommenttia:

 1. Meilläkin on varattu dippiä, kasviksia ja sipsejä linnan juhlien ajaksi, mukavaa iltaa!!

  VastaaPoista
 2. Me katseltiin "teitä" telkkarista;-) täällä oli piparinpaistamiset meneillään ja tarvitsihan se arvoisensa ohjelman. Kivasti sitä lunta pyrytti sielläkin, meillä nimittäin kahlataan kohta polvia myöten lumessa!

  Mukavaa iltaa ja kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Oi varmasti on ollut pojalle mielenkiintoinen paraati, niin nähtävää kuin varmasti myös kuultavaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)