maanantai 16. marraskuuta 2009

Nakkisämpylä

Tänään meillä oli iltapalaksi nakkisämpylöitä, joka osoittautuikin poikien herkuksi. Ei niinkään ne sämpylät, mutta ne nakit. Nakit melkein jo hävisivät parempiin suihin ihan kylmiltään ennenkuin sämpylät edes ehtivät pöytään.

Yleensä meillä syödään iltapalaksi puuroa, olipas mukavaa vaihtelua :)

Pojilla päällä Tutan iki-ihinat froteiset retronorsu-haalarit, jotka varmaan jo useammankin blogikaverin kaapista löytyvät. Käyttäisittekö tätä haalaria yöpukuna vai ihan päiväasuna? Itse olen kokeillut kumpaakin, mutta en oikein osaa päättää kumpaanko ne sopivat paremmin..


Meidän retronorsut ilta-palalla


Nam!

Viimeisiä viedään..

Voikos tämän kuoria..?

13 kommenttia:

 1. Meillä rakastetaan hodareita. Lapset voisivat elää niillä... Silloin tällöin on kiva herkutella peruspuuron sijaan:).

  VastaaPoista
 2. Tänään näköjään on enemmänkin nakki aiheisia postauksia=). Mainiot nakkimiehet;).

  VastaaPoista
 3. Ihanat on tutan-puvut kyllä! :) Meillä käytän nuorimmalla päivä-asuna kun on niin kaunis vaate. Minkä kokoisia poikiesi puvut ovat ja mistä olet ne ostanut? Meilläpäin ei juuri löydy kuin korkeintaan koossa 86, mikä meidänki neitin puku on. Olen myös jossain bogeissa nähnyt muitakin (isompienkin) vaatteita tällä kuosilla, mutta tosiaan meiltäpäin löytyy vain yllä oleva puku, potkarit ja housut joustofroteisina sekä bodyt "tavallisina" myös korkeintaan kokona 86...

  VastaaPoista
 4. Ihanat.:)

  Meillä on nuo haalarit ihan yöasuina käytössä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat syömärit! :) Itse pitäisin tuota pukua ehkä ennemmin yöpukuna kuin päiväpukuna. Minkä ikäinen teidän Frans muuten on? Onko 1v4kk niin kuin tuossa otsikkotekstissä lukee? Jos näin, niin olisi saman ikäinen Minin kanssa, mutta vaikuttaa jotenkin vanhemmalta. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on Eevillä käytössä yöpukuna. en jotenkin osaa käyttää haalareita päivällä..paitsi ehkä velourisia :)

  VastaaPoista
 7. Noi on niin maailman suloisimmat haalarit! en ole vielä saanut hommattua, mutta ns. listalla on :) Mielestäni sopii molempiin tarkoituksiin!

  VastaaPoista
 8. Meillä nuo haalarit on olleet Empsulla yöasuna, mutta sitten ne kuviolliset bodyt ja froteehousut päiväasuna. Miks ei vois pitää ihan molempia molempina. :)

  Nakit on herkkua täälläkin. ;D

  VastaaPoista
 9. Henna: Frans on nyt 1 v ja 5 kk, vähän oli näköjään vanhentunut tuo kuvausteksti :)

  Joponen: Isomman puku on 92 cm ja pienemmän 86 cm. Löysin noita isompia kokoja Citymarketista.

  VastaaPoista
 10. Meillä on yökkärinä tuo ruskea norsupuku =)

  VastaaPoista
 11. Voi miten ihanat haalarit :)

  Telma tykkää tosi paljon kylmistä nakeista, syö lämpiminäkin kyllä muttei lähellekään niin kovaa vauhtia kuin suoraan paketista kylmiä :D. Me syödään yleensä aina niitä Popsin kevytnakkeja mut oon nyt kallistumassa vähän kalkkunanakkeihin/nitraatittomiin (?) noin muuten kun ei taida olla kovin terveellisiä nakit pienille siis SUURINA määrinä... Onneksi harvoin syödään. :)

  VastaaPoista
 12. Söpöläiset veljekset retronorsuissaan :)
  Meille sain haalittua kuopukselle tuon punaisen haalarin koossa 92cm.
  Pääasiassa yökkärinä se haalari on meillä käytössä,mutta on se niin söpö,että ainakin "saunan jälkeen pukuna" on kiva käyttää iltaisinkin :)

  VastaaPoista
 13. Ihania retronorsuja täälläkin... =)
  Meillä jos Lilja sais aina valita ite vaatteensa ni ppäällä ois vaan "noosu pokkait", meillä siis 2 potkarit(ruskeet ja vihreet) joista nilkkoihin oon laittanu resorit ja myös tuo punanen kokohaalari...just eilen sitä tuunasin vähän kapeemmaksi tuolle meijen neidille... Ja päivä käytössä tottakai, mä en raaski noin kalliita(ja hienoja) yöllä käyttääkään, yöllä vaan vanhat housut ja paita(mitä taas en ikinä päivällä päälle laittas)...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)