tiistai 24. marraskuuta 2009

JOULULAHJA-ALE -20%

Nyt kannattaa ostaa lasten joulujuhlavaatteet sekä vaatteet pukinkonttiin Niilo Ilo verkkokaupasta, sillä nyt saat kaikki tuotteet -20%!

Tuotteita on rajoitetusti. Nyt teillä blogin lukijoilla on ennakko-osto-oikeus tämän päivän ajan, julkaisen alennuksen verkkokaupan sivuilla vasta illalla.

Alennuksen saat syöttämällä koodin AE2AL2EL ostoskorin kuponkikoodi kenttään, ohjelma laskee alennuksen silloin automaattisesti. Tarjous on voimassa 6.12. saakka ja koskee uusia yli 30€:n tilauksia (ilman postikuluja). Jos tilauksen tuotteita palautetaan ja ostosten summa silloin jää alle 30€:n, myös alennus poistetaan.

Mukavia jouluostoksia :)
Valokuvat Metsola

5 kommenttia:

 1. Hei! Molemmat mekot on ihania. Onko toi punainen noilla taskuilla joulunpunainen, kun tossa mainoskuvassa se ei näytä niin syvänpunaiselta vaan lähinnä oranssiin menevältä? Just eilen meinasin jo tilata sen, mutta taidan tehdä sulle tilauksen. Miten hei noi koot, onko kaksoiskoon ison vai pienenpuoleen enemmän?

  VastaaPoista
 2. Minunkin oli vielä pakko tilata tuo Metsolan ihanan punainen mekko, toivottavasti mahtuu vielä neidille koossa 86/92cm :)

  Vinkkinä muillekin mekon tilaajille että Meandilla on nyt mustat velouriset leggarit myynnissä, itse tilasin ne jo aiemmin ja mietin minkä kanssa ne sopisi, nehän on täydelliset tämän mekon kaveriksi :)

  VastaaPoista
 3. Sanna: Kyllä mekko on ihan joulun punainen, ei ollenkaan oranssi.

  Tuo kokohomma on vaikeampi sanoa, kun meillä on vaan näitä poikia niin ei ole kokemusta.. Päältäpäin arvioituna koko ei näytä kovin reilulta, ainakaan meidän Fransin kokoiselle ei kävisi enää 74/80 cm vaikka esim. Meandilta käytetään vielä sitä kokoa. Muuten ollaan siirrytty jo kokoon 86 cm.

  VastaaPoista
 4. Ahaa, täytyy käydä kurkkimassa onko vielä meille mitä. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)