perjantai 27. marraskuuta 2009

Isi - älä katso tätä!

Meillä oli tänään parturipäivä, Maxin hiukset leikattiin. Ensiksi mietin, että olisin vienyt pojan ihan oikeaan parturiin, koska minulla ei ole kovinkaan suuria hiustenleikkuu-taitoja.

Muutaman kerran tässä viikon mittaan kyselin Maxilta, mitä mieltä hän olisi jos parturi-täti leikkaisi hiukset. Ja aina Max meni ihan vakavaksi ja sanoi: Eiii-ii! Ja loppujen lopuksi minäkään en halunnut, että Maxin hiukset leikattaisiin ihan lyhyiksi. Tuntuu, että silloin Maxista tulisi liian "ison pojan" näköinen..

No, sittenpä vaan kasteltiin hiukset ja suostuteltiin Max istumaan tuolille. Sitten minä vaan leikkasin sivuilta ja takaa kaikki ylimääräiset hiussuortuvat pois. Tosin aika nopeasti, sillä pään pyörintä kasvoi jokaisen saksen napsauksen myötä. Päältä ja edestä en leikannut ollenkaan, mutta silti lopputulos näyttää tosi siistiltä. Tällä mennään taas muutama kuukausi eteenpäin :)

Ja tietenkin parturoinnin jälkeen leikkiä piti jatkaa, pojat kaivoivat mummon papiljotit esille ja eikun vaan kampausten tekoon ;)


Pysyykös se paplari varmasti päässä..

Frans auttaa

Tuohon vielä yksi..


Nämähän tarttuvat joka paikkaan!
12 kommenttia:

 1. Ai että kun on mainion näköinen poika papiljonteissaan :) Oliko kuinka kihara tukka, kun rullat otettiin pois?

  VastaaPoista
 2. Voi ihanat!!!! Näistä jos mistä tulee ainakin hyvälle tuulelle :DD

  VastaaPoista
 3. Tiina: ei ne rullat ehtineet niin kauaa päässä olla, että olisi kikkuroita saatu aikaiseksi..;))

  VastaaPoista
 4. Ihania! Kukaan meidän lapsista ei ole ikinä käynyt kampaajalla :)

  VastaaPoista
 5. Onpa hauskat kuvat; apua saitteko nuo paplarit hiuksia repimättä pois;-)?
  Siis vilkkaiden poikien hiustenleikkuu on todella haasteellista. Itse saan kuopuksen tukkaa siistittyä ainoastaan sillä tavoin, että suostun antamaan hänelle kännykkäni käteen-sitä näprätessään saan aina tovin leikattua. Mutta voi sitä puhelinparkaa, sen parturoinnin jälkeen..

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia-ei kannata isille näyttää;)
  =DDD

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat. Meilläkin on isompi joskus kokeillut;)

  VastaaPoista
 8. Nykyajan miehet ne osaavat pitää ulkonäöstään huolta jo pienestä pitäen :)

  Jos joudut jatkamaan kotiparturointia, niin suosittelen sellaista tukkatrimmauslaitetta. Itse käytän sitä. Ennen valokuvausta leikkasin saksilla ja nyt kun päiväkotikuvat tulivat, niin vinohan se tukka on :(

  VastaaPoista
 9. Hih, meillä sais Emilille kanssa tuollaset. ;D

  VastaaPoista
 10. Marita: meillä on sellainen tukkatrimmauslaite, mutta kun siitä kuuluu niin kova ääni että stoppi tulee jo heti siitä..pitää vielä totutella :)

  Aamunkukka: paplarit oikein liukuivat pois saunanraikkaista hiuksista. Voi sinun kännykkä-raukkaa..

  VastaaPoista
 11. Meillä pojan hiustenhoito on pistetty tyystin miehen kontolle. En tiedä, miten se sujuu ja onnistuu, mutta mies marssii kampaamoon ja tulee takaisin kaksi päätä siistittynä. Sopii mulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)