keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Tästä se keittiöremontti lähtee..

Nyt on sitten remontti julistettu virallisesti avatuksi! Ei meillä tosin ole vielä avaimiakaan uuteen kotiin, mutta päästiin piipahtamaan siellä ja mittaamaan seinät, katot, kylppäri ja keittiö. Niillä tiedoilla pystyy jo hyvin aloittamaan suunnittelun ja kalustehankinnat.

Meillä on uhkarohkea tavoite tehdä koko täysremontti lokakuun aikana..sillä kalusteet ja materiaalit pitää tilata jo valmiiksi. Voihan se olla, että vähän keskeneräiseen kotiin joudutaan muuttamaan..

Mutta tässä siis meidän ensimmäinen hankinta uuteen kotiin. Kalusteisiin asennettava mikro! Tällaista olen aina halunnut, mutta kun tällaiset mikrot maksavat tuhottoman paljon (500-1000€). Meillä onkin tähän asti ollut "väliaikainen" valkoinen mikro, kekseliäästi merkiltään Microwave.

Tämä Hitachi löydettiin Gigantista hintaan 179€. Tähän hintaan saimme siis myymälän mallikappaleen. Kun hinta on tuo, mallikappale käy meille oikein hyvin :)


Hitachi- grillimikro

Tässäkin näkyy hyvin sormenjäljet, mutta onneksi tarkoitus on laittaa mikro kaappiin vähän korkeammalle niin pojat eivät pääse sitä käyttämään =)

4 kommenttia:

 1. Voi kun itsekin pääsisi suunnittelemaan keittiökalusteita, lattioita ym. Meillä tosin haaveissa omakotitalo, että jospa joskus sitten. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Justiinsa tuommoisesta eilen haaveilin!!! Kaupassa kiertelin ja ihastelin!

  Onnea uudelle hankinnalle :D

  VastaaPoista
 3. aika kunnianhumoiset on tavoitteet tuossa remppa-aikataulussa, etenkin jos aiotte mitään tehdä itse! Tietenkin jos teettää voi jotain saada valmiiksikin. Mut kallista teettää koko remontti. Me tekemällä tehtiin pelkkää keittiötä 2 kk. Kiva mikro, ja halvalla!

  VastaaPoista
 4. Anonyymille: Kyllähän se tiukka aikataulu on, mutta ollaan tosiaan valmiita muuttamaan vähän keskeneräiseen.

  Mies on timpuri, joten itse tehdään melkein kaikki. Sähkö-, putki- ja laatoitustyöt jää ammattilaisille.

  Katsotaan, kuinka meille käy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)