perjantai 25. syyskuuta 2009

Kiipeilyleikkejä

Hrrr..miten kylmä nyt parina aamuna on ollut! Nyt taisi sitten ainakin näillä leveysasteilla loppua ne ihanan lämpimät syyspäivät. Nyt on juuri se aika vuodesta, ettei ikinä tiedä mitä pukea lapsille (tai itselle) päälle.

Pojille olen nyt ottanut välikausihaalarit käyttöön. Maxilla on Ticket to heavenin Uffo-haalari turkoosina ja Fransilla myös Ticketin Plain rain with fleece ruskeana. Nämä oli meillä jo viime keväänä käytössä.

Maxille olen pukenut vielä fleecetakin haalarin alle ja Fransilla on saanut olla fleece kiinni plain rainissa. Sitten alla vielä normaalit sisävaatteet. Kypärämyssyjä en ole vielä laittanut, pelkät Kimperit riittävät vielä.

Mutta hanskat on pakko olla. Se onkin minusta ikävintä koko syksyssä ja talvessa. Hanskoja kun ei meinaa millään saada pojille käteen. Peukalon paikalla on aina milloin mikäkin sormi, mutta ei juuri se peukalo. Ainut hyvä kokemus on viime talvelta Peukaloinen hanskoista, niissä peukalo löysi aina heti paikalleen.

Pojat keksivät leikkipuistossa puissa kiipeilyn. Ja näin se sujui:Pojat puussa


Frans poseeraa välillä

Tästä kiivetään..

Fransia kiukuttaa välillä, kun ei meinaa kiipeily onnistua yhtä hyvin kuin Maxilla


Nyt taas sujuu =)

8 kommenttia:

 1. oih, ihan on "meidän värit" :o) hauskat pojat kiipeilemässä, se on meilläkin tosi suosittua. tässä lähellä on oikein mainio kiipeilypuu, mutta ei koskaan ole kameraa mukana.

  VastaaPoista
 2. Ticketin puvuista kun ei ole kokemusta, niin kysyn, että onko tuo Plain rain semmoista kumimaista kangasta? Ihanat pojat taas ja ihanat vaatteet myös. :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat värit pojilla päällä ja hauskat kuvat=)!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo turkoosin ja ruskean yhdistelmä! Jos meillä olisi tarvetta välikausi tai talvipuvulle ostaisin turkoosin. Toivottavasti tämä kommentti tulee perille... Mopoilubloggauksen yritin myös laittaa kommentin eilen, mutta tuli vain jotain virheilmoituksia.

  VastaaPoista
 5. Söpöt pojat aivan ihanissa vaatteissaan:).

  VastaaPoista
 6. Ihanat ulkoilusetit pojilla. :)

  VastaaPoista
 7. Henna: Plain rain ei ole kumimaista kangasta, vaan sellaista mukavan ohutta vettäpitävää ja kestävää kangasta. Oikein hyvä puku käytössä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)