keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Potalla

Max on nykyään innokas pottailija, vaikka vielä kesällä koko pottailu oli yhtä taistelua. Juuri ehdin ajatella, että pojalla käytetään vaippoja varmaan armeija-ikään saakka.. Niin nytpä ei vaippoja tarvita enää ollenkaan.

Jippii! Nyt on enää yksi vaipatettava, Frans, joka toivottavasti hyvin nopeasti ottaa isosta veljestä mallia ja alkaa kanssa käydä potalla. Vähän ollaan jo harjoiteltu, mutta ei vielä ole onnistunut.

Juuri äsken yllätin Maxin potalta, mistäpäs muualtakaan kuin lastenhuoneesta! Poika leikki tyytyväisenä junaradalla ja istui samalla potalla. Voihan sen asian tietysti hoitaa näinkin :))
Max pottailija


Auto sanoo: "Pruum!" Vai mistäs se ääni kuuluikaan..?

6 kommenttia:

 1. Tuo on jo hyötypottailua.Näppärää, hih.

  Meidän junori työntää kropallaan kaikin tavoin vastaan kun potalle istutan. Istuu kuitenkin tyytyväisenä kirjaa lukien. Ehkä haluaisi pöntölle mielummin renkaanpienentäjän kanssa, mutta sinne ei pääse vielä ite kiipeämään.Ihan riittää nuo nojatuoleihin ja sohviin kiipeilyt ja siellä hyppimiset.

  VastaaPoista
 2. Hauska. Eipähän mene hyvää leikkiaikaa hukkaan.:)

  Meillä on tullut vähän takapakkia pottaillussa, pöh.

  VastaaPoista
 3. Voi teidän pientä :D Meidän Emil oppi kanssa käymään potalla tai nyt käy kyllä jo pytylläkin ja siellä sitten haluis istua tämän tästä :o/

  Juuri kun ajattelin että tuo ei opi ikinä kuivaksi niin kyllä se vain oppi :D Heti kun täytti 2v.

  Yöllä ja ulkoillessa käytellään vielä harkkahousuja et ei mene kaikki märäks jos vahinko tapahtuu, mutta yleensä housut pysyy kuivina.

  Kivan näköinen potta muuten !

  VastaaPoista
 4. Jep, voihan sen asian tosiaan noinkin hoitaa:)!
  Epätoivon hetkiä eletty täälläkin sekä aikanaa Idan että nyt emilin kanssa ja molemmat nyt kuivia, Ellen vielä ja sitten heipat vaipoille:).

  VastaaPoista
 5. Heh, just noihan se pitää hoitaa, ei kulu kallista leikkiaikaa hukkaan! :D

  VastaaPoista
 6. Tuohan on tehokasta ajankäyttöä! Itse tuskastelin Niklaksen ollessa kaksi, ettei koskaa opi kuivaksi, mutta juuri tuossa Max:n iässä oppi tosi nopeasti. Nykyään käy jo pöntöllä, koska omasta mielestään potat ovat vähän niinkuin vauvoille:)
  Katri kirjautumatta

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)