maanantai 25. toukokuuta 2009

Uudet kesäyöpuvut

Alkaa pikkuhiljaa olla niin lämmintä (sekä ulkona että sisällä) että hankittiin pojillekin uudet yöpuvut. Fransistakaan ei tullut pussijuoksun maailmanmestaria (niinkuin Jarna hauskasti kommentoi unipussikuvia..) kun jätettiin nyt Ruskovillan unipussi pois.

Villanhan pitäisi olla kesälläkin hengittävä, eikä ollenkaan kuuma materiaali mutta kyllä Frans ainakin hikoili pussin kanssa. Ja hikoili kyllä pitkähihaisessa ja -lahkeisessa yöhaalarissakin.

Sillä hankittiinkin nyt ihan kesäiset shortsihaalarit lyhythihaisina. Fransin apinahaalari on Lindexiltä ja Maxin norsut ja kirahvit Polarn O. Pyretistä.Poikien uudet yöhaalarit


Arvatkaapas mitä seuraavaksi tapahtui..?


Maxin haalari Polarn O. Pyret


Fransin haalari Lindexiltä

6 kommenttia:

 1. Kivat haalarit. Mäkin mietin noita tänään, mutta meillä poika nukkuu ilman peittoa ja sisällä ei ole ainakaan vielä liian kuuma, joten ehkä mennään pitkälahkeisilla...

  VastaaPoista
 2. Auts..ettei vaan ollut vasaran väärinkäyttöä..?! ;)

  Söpöt kesäasut!

  VastaaPoista
 3. söpöt pojat! meillä oli kuopuksella kans viime yönä tuo apinahaalari :o)

  VastaaPoista
 4. Meillä "unipusseillaan" ja käytetään edelleen pitkähihaisia/lahkeisia yökkäreitä, tyttö siis nyt 1,8 v. Meillä on kesäisinkin tosi viileää sisällä, makuuhuoneessa korkeintaan 20 astetta eli ympäri sänkyä pyörivä tyttö tarvii sekä pussin että yökkärin. Toivottavasti unet rauhoittuu ennen kuin nykyiset pussit jää pieniksi, ei taida yli kolmevuotiaille olla pusseja tarjolla:) Tietääkö joku muuten mistä löytyisi edullisia unipusseja 1-3 v koossa? H&M:n pussi on jo.

  VastaaPoista
 5. Meillä unipusseillaan vieläkin, nyt päällä on pitkähihainen body pussin kanssa. Kesälläkin on pussi pelkästään päällä, jos muuten on lämmin. Meillä kun on viileä ja vetoisa makuuhuone.

  Kivat kesäyöksyt, meilläkin on tuo apinapuku. :)

  VastaaPoista
 6. Ja meillä on apinapuku myös Nöpölle kesäyökkäriksi. Saa nähdä tuleeko käyttöä, kun neiti ei ole mikään hurja hikoilija (toisin kuin veljensä).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)