perjantai 8. toukokuuta 2009

Istutuspuuhissa

En todellakaan ole mikään viherpeukalo. Tähän mennessä olen saanut tapettua melkeinpä kaikki kukat, joita olen hankkinut. Varmaankin tästä syystä meillä ei olekaan juuri viherkasveja, ei sisällä eikä ulkona.

Kukkakauppiailta olen kuullut monta kertaa legendaarisen lauseen: "Tätä kukkaa ei kyllä millään saa kuolemaan!". Mutta muutama kuukausi ja olen hyvinkin onnistunut tässä vaativassa tehtävässä. Joko kastelen kukkia liikaa tai sitten en muista kastella niitä ollenkaan ;)

No, nyt olen päättänyt vähän ryhdistäytyä ja laittaa pihalle kesäkukkia. Mieheni rakensi pienelle etupihallemme terassin, joten siitä olikin hyvä aloittaa.

Tottakai ruukut olivat väärän värisiä, multa loppui kesken istutuspuuhien, Frans yritti syödä kaikki salaojitus-sorat ja kaikkea muuta mukavaa tapahtui ennenkuin orvokit oli istutettu.

Mutta lopputulos on kyllä vaivan arvoinen. Seuraavaksi täytyy siirtyä takapihan kimppuun!Max auttaa äitiä istustuspuuhissa

Äidillä istusvaatteena Shampoodlen aikuisten collegeasu ja Maxilla viimekesäisiä (pieniä) vaatteita.. Täytyy lähteä ostamaan kesähousuja..Tarkkaa puuhaa :)


Kukkien lisäksi kastellaan kaikki muutkin paikat..


Max viimeistelee isin rakentamaa terassia


5 kommenttia:

 1. ihanan näköistä puuhastelua! ja tuo shampoodlen aikuisten asu näyttää tosi kivalle.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivalta näyttää tuo aikuisten Shamboodle kanssa, ainakin noin hoikalla kun sinä, ei varmaan minulla. ;D

  Minä olen ihan onneton kukkien kanssa. Sisällä kasvaa enää vain yksi kaktus ja ulkokukatkaan ei oikein hoidossani viihdy.

  VastaaPoista
 3. Hauskat kuvat :) Meillä samanlaista puuhaa tänään.

  VastaaPoista
 4. Mäkin laitoin elämäni ensimmäiset orvokit keittiön ikkunalle tuossa pari viikkoa sitten. Kaupan täti väitti, että en VOI saada niitä hengiltä. No, saa nähdä - kaikki muut kasvit olen onnistunut saamaan hengiltä ennemmin tai myöhemmin. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)