lauantai 2. toukokuuta 2009

Aurinkoinen Vappu ja Tyttöpallot

Onpas ollut ihanan aurinkoinen vappu! Päivät ovat kuluneet ulkoillessa niin, ettei ole oikein koneen ääreen ehtinyt.

Vappuaatoksi saatiin sopivasti paviljonki pystyyn meidän takapihalle. Meillä oli nimittäin lasten/äitien vappujuhlat naapurien kesken. Tässä meidän pihapiirissä on paljon kotiäitejä sekä pieniä lapsia, joten saatiinkin aika iso joukko kasaan.

Juhlat järjestettiin nyyttäri-periaatteella. Yksi toi salaatit, toinen munkit ja kolmas nakit. Sitten grillattiin ja syötiin! Nam, kyllä ruoka maistuu hyvältä ulkona!

Lapset viihtyivät hyvin keskenään ja äidit saivat suht’ rauhassa nauttia auringosta ja hyvästä ruoasta.

Vappupäivänä vietiin pojat tivoliin, Maxkin näki moisen ihmeen ensimmäistä kertaa. Alkuun poika istui tiiviisti rattaissa, mutta kun vauhtiin pääsi niin sitten mentiin! Dinossa ja autossa ja junassa.. Äitiä ja isiä taisi jännittää enemmän kuin Maxia :)

Tivolin jälkeen piti tietysti käydä vapputorin ruuhkassa. Se onkin hauskaa hommaa rattaiden kanssa! No hyvin siitäkin selvittiin ja mukaan tarttui vielä söpöt ilmapallot pojille. Rakkaan Hellu-tätin toimesta pojat saivat vaaleanpunaiset prinsessa ja My Little Pony-ilmapallot..hmmm.. No, onneksi Maxilla oli myös helikopteri ilmapallo.. vähän pelastaa tilannetta :D

Tivolin ja vapputorin jälkeen olikin kiva mennä herkuttelemaan Memphisiin. Syötiin hampurilaiset ja ihanat jälkkärit. Yhtä herkuttelua siis koko Vappu ;)Dinon selässä


Franskin pääsi Dinon selkään, suoraan päikkäreiltä


Max johtaa autoletkaa..


Pojat ja tyttöpallot..Memphisin pöydän alla näyttää tältä ;)


Pojat valitsee hampurilaisia


5 kommenttia:

 1. Onpas kivannäköiset ulkoilupuvut ja hatut! :D

  VastaaPoista
 2. Ei siis ollut vappujuhlassa ainuttakaan vaate-, kipporvare- tms. esittelyä???;)

  Oikein hauskalta menolata vaikuttaa!

  VastaaPoista
 3. Pojilla on ollut kivaa puuhaa. Oikein tivoli ja kaikkea. Wautsi! Aurinkoinen vappu teki tehtävänsä teilläkin. Niin tyytyväisen näköistä meininkiä. Aurinkoa kohti kesää!

  VastaaPoista
 4. Hellu-Tätin kutapoika Max sai onneksi kunnon auto kyydin pienen rohkaisun jälkeen Vappuna tivolissa. Vaikka Iskällä ja Äippällä oli ilmeet kuin suoraan jostain kauhu kuvasta. oli kuitenkin liikuttavaa katsoa vanhempien kauhistuneita ilmeistä kun heidän kullannuppu päättää olla rohkea ja itsenäinen mennä YKSIN istumaan autoon ;o)
  Se on se irtipäästämisen tuska kova jonka olen itsekkin kokenut 2 lapsen äitinä joista toinen on 8v ja toinen 23v

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)