tiistai 19. toukokuuta 2009

Farkkupäivä osa 2

Muistanette varmaan että Maxin kanssa on ollut hieman erimielisyyttä farkkujen käytöstä. Poika on suorastaan kieltäytynyt laittamasta niitä jalkaansa vaikka äiti on yrittänyt kaikki keinot lahjonnasta uhkailuun. Ja jo pitkän aikaa.

Aloin jo pikkuhiljaa luovuttaa koko farkkujen kanssa, mielessä vain kaihersi ne Lindexin ihanat farkkushortsit joita olen kesäksi haaveillut. Joten päätin vieläkin yrittää..

No, nyt se sitten tänä aamuna tapahtui. Ilman mitään mukinoita poika puki farkut jalkaansa ja lähti tönkösti kävellen kohti päivän leikkejä! Ja pian se kävelykin alkoi sujua ihan normaalisti :)

Nyt siis päästään meilläkin laajentamaan frotee- ja velourhousuista muihinkin (kestävämpiin) materiaaleihin, kesäksi siis lisää farkkuja sekä kangashousuja!Katsellaan Muumeja, Maxin yskä on vielä niin kova ettei voi oikein ulkoilla..

Keskittynyt ilme

Iloinen virnistys pikkumieheltä, joka on napannut äidin puhelimen ja saanut kannenkin auki :)


Poikien retropaidat Niilo Ilo, Maxin farkut H&M, Fransin farkut Kapp Ahl

6 kommenttia:

 1. Farkut on ihan parhaat ulkona kesällä/keväällä, jos ei ole märkää.

  VastaaPoista
 2. Ihanat samikset. Mulla on vieläkin 70-luvun verhotraumat, noista puseroista tulee mieleen lapsuuden kodin verhot niin kuin monesta retrokankaasta. En pysty ostamaan kukkaretroa ollenkaan.
  Mutta näyttää kivalta toisten lasten päällä!

  VastaaPoista
 3. Meillä kotioloissa vanhempi poika ei suostu myöskään pitämään, kauppoihin jne. suostuu kyllä pukemaan mitä vaan. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania farkkupoikia! Ja aivan ihanat nuo paidat!!

  VastaaPoista
 5. Onneksi meillä kelpaavat farkut jalkaan;) Farkut ja sammarit ovatkin haalareiden lisäksi lähes ainoita housuja, jotka pysyvät hoikan tytön päällä, näissäkin tosin täytyy olla se nappikuminauhakiristys. Suosikit ovat nyt Nova Starin farkut, kun niissä on napakan resorin lisäksi nappikuminauha. Onneksi on myös mekot:)

  VastaaPoista
 6. Tuttu ilme tuossa kännykän kanssa. ;) Meillä vaan kännykkä lentää, kun äiti huomaa ja on tulossa ottamaan pois.

  Kivat paidat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)