keskiviikko 12. marraskuuta 2014

POIKIEN TOPPAVAATTEETTänä vuonna poikien toppavaatteet on valittu aika maanläheisissä väreissä, ihan kivaa vaihtelua kaiken väriloiston keskelle.
Pääkäytössä olevat toppatakit ovat poikien oma valinta, maastokuosi on meillä tosi IN. Ticketin maastoa käytettiin välikaudella, ja sujuvasti nyt siirryttiin myös toppatakeissa Ticketin camokuosiin. Maastokuosiin on yhdistetty Molon mustat toppahousut, ja Molon villasekoitteiset tähtihatut. Musta dropshape hattu Name It.

Kaupunki- ja varatakkeina meillä on Nova Starin parkatakit, toiselle pojalle musta ja toiselle vihreä. Näiden takkien kanssa mennään samoilla asusteilla.
Pojat ovat nykyään niin samankokoisia, että tarvittaessa voivat käyttää myös toistensa vaatteita. Kokoeroa on vain yksi vaatekoko, ja tuntuu että ero kapenee koko ajan.

Eteisessä meillä on pojille oma naulakko, joka on kiinnitetty vähän matalammalle. Samoin hatut ja hanskat voi heittää koriin. Teoriassa siis kaikki vaatteet ovat kätevästi aina aamulla omilla paikoillaan tallessa, ja kouluunlähtö sujuu helposti ja nopeasti, hih! J

5 kommenttia:

 1. teoriassa, ihanaa :D meillä 7&8vt lähti tänään kouluun, kun kömmin itse vielä tunniksi nukkumaan "/ihmettelevällä äänllä/ hei äiti ei laittanut meille takkeja valmiiksi tänään" - mulla kun on ollut tapana eteisen lattialle laittaa ulkovaatteet valmiiksi.
  vaatteet on joko eteisen tuolin päällä tai kylpppärin lattialla kaikki kasassa, kun kehoitan viemään märät sinne. vaikka on seinässä niitä taipuvia oksia ja saunan oveenkin saa takin hupusta roikkumaan, ja rukkaset patterille ja kengät sen viereen, niin ei tunnu menevän =)

  VastaaPoista
 2. Niinpä, kyllä se aina meilläkin välillä pelkäksi teoriaksi jää :D

  VastaaPoista
 3. mtta meillä on aika tehokas kissa, joka pissaa jos eteisen lattialla on kamaa yön yli ;) onneksi ne oli mun ulkohousut ja yksi villapaita. että nykyään eteisen lattialla voi kulkea :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)