maanantai 24. marraskuuta 2014

MATKAKUUMETTA

Meillä on Joulun alla ihana reissu edessä! Siskojen, mummon ja ukin kanssa lähdetään pakoon Suomen talvea ja jouluruuhkia Dubain lämpöön, tarkemmin sanottuna emiraattiin nimeltä Ras al Khaimah.
Luvassa on lepoa ja rauhaa, uimista ja auringonottoa, rentoutumista. Ja ehkäpä vähän shoppailuakin, kun Dubain ostoskeskukset tuntuvat olevan niin valtavia, että suurimmissa on jopa sisäänrakennettu laskettulekeskus (uskomatonta)! J

Tämä onkin pojille ensimmäisen ulkomaanmatka, ja ensimmäinen kerta lentokoneessa. Niin ja ensimmäinen kerta, kun voidaan kaivella shortsit, sandaalit ja t-paidat esille keskellä talvea. Äidilläkin matkailu on rajoittunut vain Suomen rajojen sisäpuolelle viime vuosina, edellisestä ulkomaan matkasta on aikaa jopa kahdeksan vuotta.
Dubaista ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta paljon olen kuullut hyviä matkakokemuksia ja suositteluja varsinkin lapsiperheiltä. Ras al Khaimah on toivottavasti rauhallisempi lomakohde-valinta kuin suurkaupunki Dubai, siellä meillä on tarkoitus käydä vain päivän retkellä.
Onko joku käynyt ko. paikassa? Mielellään otamme vastaan kokemuksia, matkavinkkejä, retki-ideoita tai muuta tarpeellista tietoa kohteesta.
Reissu on jo niin lähellä, että tässä vaiheessa matkakuume todellakin nousee, nyt pitää vain malttaa odottaa.. ihailla kuvia hotellilta ja suunnitella ohjelmaa/retkiä paikan päälle. Kohteen kuvat lainattu Finnmatkoilta.

Pojat ovat innoissaan lähdössä reissuun ja uimaan, ainut hätä on vain joulun lahjoista. Mitenhän se Joulupukki löytää perille, jos ei ehditäkään jouluksi mummolaan, kuten yleensä?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)