keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

NAME IT PÄIVÄT -25% JA OUTLET-POISTOJA -70%








 


Niilo Ilossa vietetään loppuviikon ajan Name It päiviä, ja tarjoamme kaikki Name It vaatteet -25%:n alennuksella! Lisäksi olemme hinnoitelleet Outlettiin lähes 100 Name It poistotuotetta uskomattomalla -70%:n alennuksella.

Name It mallistosta löydät kivoja, edullisia ja muodikkaita lastenvaatteita sekä tytöille että pojille, valikoimassa koot 74-152 cm. Kurkkaa esim. kevään upeat farkut ja farkkulegginssit hehkuvissa väreissä, pojille tyylikkäät BMX-aiheiset paidat ja verkkatakit, tytöille suloiset tyllihameet ja supersuositut Vivian legginssit useassa eri värissä/kuosissa. Kestosuosikki Name It vaatteissa ovat myös mukavan pehmeät, resorivyötäröiset pienten farkut. Nämä eivät purista lasten leikeissä!

Tarjous on voimassa 19.3. - 23.3. sekä Niilo Ilo verkkokaupassa että Kuopion myymälässä. Kaikki tuotteet on valmiiksi hinnoiteltu alehinnoilla, eli et tarvitse mitään erillistä kampanjakoodia. Ei muita alennuksia.
 

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä, Name Itillä on ihan mahtavan onnistunut kevätmallisto! :)

      Poista
  2. Kiitos! Iso tilaus lähti. Name it farkut/housut on meidän poikien yksiä suosikkeja. Nyt testaan kyllä tytöllekkin nuita ihanan näköisiä farkkuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tilauksesta! Meilläkin Name It farkut on suosikkeja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)