tiistai 25. maaliskuuta 2014

MENNEEN TALVEN TAKIT

Nämä Molon alppikuosiset takit ovat olleet meillä talven ehdottomasti käytetyimmät takit. Ja täytyy kyllä sanoa, että tässä vaiheessa vuotta sen kyllä takeista huomaa, että käyttöä on ollut. Vielä muutama vuosi sitten poikien talvipukuja ei kovin huonoon kuntoon saanut yhden talven käytöllä, mutta nyt tilanne on kyllä toinen.. Tosin on talvikin ollut hyvin lumeton, ja hiekkaiset/soraiset pihat lisänneet toppien kulutusta.

Muitakin talvitakkeja meidän kaapista löytyy, kuten TÄSSÄ marraskuisessa takkihaaasteessa esittelin. Alppitakit ovat siis olleet pää-ulkoilukäytössä päiväkodissa, ja Molon harmaita parkatakkeja on käytetty varaulkoilutakkeina. Monesti iltaulkoiluun tarvitaan kuivat takit päälle päiväkotileikkien jäljiltä.
Mini Rodinin pandaparkat ovat taas olleet kaupunki/kyläilykäytössä. Kiva, kun naulakosta löytyy puhtaat takit siistimpään menoon.
Kaikille takeille on siis käyttöä löytynyt, ja ne ovat olleet siinä käytössä johon ne hankittiinkin. Nyt onkin jo kiva, pitkän talven jälkeen, kun pikkuhiljaa päästään siirtymään kevyempiin välikausitakkeihin. :)
 

 

4 kommenttia:

 1. Minkäkokoisia nuo Molon parkatakit teillä ovat? Oletko myymässä niitä pois nyt talven jälkeen? Voisin olla kiinnostunut ostamaan siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä takit ovat kokoa 116 ja 128 cm. Ovat kyllä jo sen verran heikossa kunnossa, että käytetään nämä varmastikin itse loppuun syksyn rymykeleillä.

   Syksyllä laitan yleensä Huutonettiin poikien vanhoja, hyväkuntoisia toppia :)

   Poista
 2. Tarkoitin niitä farkkukuosisia, mutta seuraan syksyllä sitten huuto.nettiä mikäli ne päätyvät myyntiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)