lauantai 15. helmikuuta 2014

LEMPIVÄRIT JA PAPUN LEGGINSSIT


Lempiväri.. ihan mahdoton tehtävä jos pitäisi valita vain yksi. Tai vielä vaikeampaa, jos pitäisi pysyä vain siinä yhdessä valitussa lempparissa vuodesta toiseen. Ainakin oma lempiväri on vaihdellut, välillä se on turkoosi, sitten pinkki, nyt keltainen, ja ehkä kohta vihreä. Musta on ainut väri joka on ja pysyy, välillä vähän himmeämpänä taustalla ja välillä sitten vahvasti korostettuna graafisen mustavalkoisena (niin kuin nyt). Musta nyt vain jotenkin on sellainen väri, että sitä ei edes miellä väriksi, sehän on vain musta :)
Pojat ovat olleet aika uskollisia lempivärien suhteen, Maxilla se on aina ollut sininen ja Fransilla vihreä. Kun pojat valitsevat vaatteita, leluja tms. Frans ottaa aina kaikkein vihreimmän vaihtoehdon ja Max sinisimmän. Olen ymmärtänyt, että tytöillä taas pinkki on aika usein se kaikkein suosituin väri, usein jopa ainut vaihtoehto. Ainakin tietyssä (prinsessa)iässä.

Nyt kun pojat ovat jo vähän isompia, musta alkaa olla kaikessa suosikki. Mutta onneksi siihen rinnalle halutaan kirkkaita värejä, niin ei aivan mustissa tarvitse kulkea. Tosin välillä väriloiston keskellä on kiva pukeutua tummaan, kauniisiin mustan ja harmaan eri sävyihin. Kuten näissä kuvissa. Fransilla Papun legginssit, joista on hyvin pian tullut meidän suosikkivaate, ja yläosana Albababyn huppari.

Kuinkas teillä, onko lempivärejä?

Vaatteet Niilo Ilosta.

7 kommenttia:

 1. Niinhän se menee! Kyllä se pinkki oli pitkään ja on vieläkin jossain määrin neidin suosikkiväri. Toisaalta pari päivää sitten tyttö ilmoitti, että musta on ihan paras väri. Hätkähdin vähän, mutta tottahan se on, että leggareissa on pitkään jo suosittu mustaa lähinnä sen takia, että sitä on niin helppo yhdistää lähes kaikkeen ja se on käytännöllinen väri iässä, jossa rymyäminen saa vaaleiden housujen polvet näyttämään äkkiä mustilta joka tapauksessa.

  Kyseiset Papun leggarit ovat muuten meilläkin olleet kesästä asti käytössä ja kuuluvat kyllä lemppareihin täälläkin.

  VastaaPoista
 2. Meidän esikoinen on ihan aina tykännyt sinisestä ja kuopus vihreästä. Mutta pari kuukautta sitten tapahtui jotain erikoista: pojat päättivät vaihtaa lempivärejä keskenään. Siis ihan neuvottelivat asiasta. :o Yhtäkkiä esikoinen valitsikin kaikesta vihreän ja kuopus sinisen... Ota näistä nyt sitten selvää! :D

  VastaaPoista
 3. Mr Vihreän lempiväri on - yllättäen - ollut aina vihreä. Nyt kun kysyin oikein erikseen, niin sanoi että vihreä, ja kohta lisäsi että musta myös. Mr Keltainen ilmoitti lemppareikseen keltaisen ja vihreän. Tyttärellä oli pitkäkestoinen pinkki-vaihe, mutta nyt ollaan siirrytty vähän muihin sävyihin - suosikit taitaa olla musta ja turkoosi. Tai kyllä vaaleanpunaista ja sitä pinkkiäkin vielä näkyy, mutta yleensä yhdistettynä just mustaan :) Itse taas olen tällä hetkellä aika musta-valkoisissa ja graafisissa fiiliksissä myös pukeutumisen suhteen!

  VastaaPoista
 4. Meillä poika 4 v ilmoittaa lempivärikseen sinisen, mutta valintatilanteessa nappaa aina jotain vihreää. Mikä taas johtunee siitä, että vihreä on selkeästi isin lempiväri ja poika haluaa samistella isin kanssa. Tytöllä ei vielä taida olla lempiväriä, vaikka kysyttäessä varmasti jonkun mieleen tupsahtavan värin sanoisikin.

  VastaaPoista
 5. Mä olin pienenä tyttö joka valitsi aina vihreän =) Kyllä tykkään vihreästä vieläkin, varsinkin vaatteissa. Meidän Epun lempiväri taas on pinkki =D Noppa tykkää punaisesta ja keltaisesta

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtavat vaatteet! :) Vähän tekis mieli itsekin hankkia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)