sunnuntai 16. helmikuuta 2014

BLOGI 5 VUOTTA JA TOP TEN

Aika tarkalleen viisi vuotta sitten jännitin, ja mietin uskallanko.. Viimein painoin JULKAISE painiketta ja siitä alkoi Vauhtivekarat ja äidin vaatebuumi blogi. Aloitin ihan aluksi Vauva-lehden sivuilla, josta siirryin pian tänne Blogspotin puolelle.
En millään muotoa olisi uskonut, mitä kaikkea mukavaa siitä yhdestä napin painalluksesta seuraa. Kivoja lukijoita, mukavia blogituttuja, uusia taitoja ja kerta kaikkiaan oma ihana, koukuttavakin, maailmansa!

Minä olen aina ollut (naisten) vaatehullu, kenkähullu ja myös sisustushullu, ja sittemmin myös lastenvaatehullu. Tykkään pukea itseäni ja lapsiani, ja myös sisustaa kotia. Olen kiinnostunut kaikesta uudestä ja hyväksyn helposti uudet trendit. Siitä tulee blogin nimeen buumi, ja voitte vain arvata mistä se vauhti siihen tulee J
Äidin vaatebuumihan ei ole pelkkä blogi, vaan innostus lastenvaatteisiin levisi myös ammatiksi äitiysloman aikana. Vanha varma työpaikka jäi, ja blogien innoittamana perustin oman, alkuun hyvin pienen, lastenvaateverkkokaupan. Poikien kanssa olimme kotona jo hoidimme nettikauppaa, kivaa aikaa!

Ajan kuluessa verkkokauppa laajeni, ja nyt pidämme myös pientä lastenvaateputiikkia Kuopiossa mieheni kanssa. Äidin vaatebuumista tuli koko perheen yhteinen harrastus ja tulonlähde, myös pojat osallistuvat säännöllisesti Niilo Ilon arkeen. Ainakin sotkemalla, kuten TÄÄLLÄ. Kymmenen vuotta eteenpäin, niin meillähän on kesätyöntekijätkin valmiina J
Blogi on päivittynyt yleensä ahkerasti, välillä työn ja arjen  uuvuttamana vähän hitaammin. Mutta aina on palattu asiaan, taukojenkin jälkeen.  Aiheena lastenvaatteet on ja pysyy, viime aikoina mukaan on tullut myös jonkin verran sisustuspostauksia sekä äidin omia juttuja. Kaikkea mikä minua kiinnostaa, toivottavasti myös teitä.

Kiitokset isolle määrälle lukijoita, jotka olette pysyneet mukana alusta asti. Ja kiitos myös kaikille uusille lukijoille, ja tervetuloa mukaan kaikki viime aikoina lukijoiksi liittyneet. Lukijamäärä on viime kuukausina noussut oikein mukavasti. Toivottavasti viihdytte blogin ja Vauhtivekaroiden seurassa edelleen!
Huomenna käynnistyy kiva 5 v arvonta, sisustuksellinen sellainen. Pysykää siis kuulolla!

 
Loppuun vielä linkitetty TOP10 lista suosituimmista postauksista vuosien varrelta:
1.    Molo Kids Polaris – toppahaalareiden koot
 
2.    Ticket to Heaven – Baggien koot

3.    Ticket to Heaven ja Kimperi, kevät 2010

4.    Pätkiskakku

5.    Poikien uusi robottihuone

6.    Huomio,huomio! Hätätilanne!
 
7.    Äidin Ninjago-kakku

8.    Baggie äänestys/arvonta
 
9.    Talviäänestys/arvonta

10.  5:2 PAASTODIEETTIKäykäähän kurkkimassa, mitä vuosien saatossa on tapahtunut ja mistä on kirjoitettu, ja mitä olette tykänneet eniten lukea. Ja huomenna palataan asiaan 5 v arvonnan merkeissä!8 kommenttia:

 1. Vau, blogihan on jo suorastaan kunnioitettavassa iässä! Tää on niitä ekoja blogeja, mitä aloin säännöllisesti seuraamaan, ennen kuin itse uskaltauduin eetteriin! :) Ilo on ollut seurata, kiitos ja hurjasti onnea!

  VastaaPoista
 2. Onnea 5 vuotiaalle blogille! :) Ja täytyypä tulla kurkkaamaan arvonta :))

  VastaaPoista
 3. Hieno blogiura, onnea siitä! :) Hauska kuvasarja! :D

  VastaaPoista
 4. ONNEA 5 v ja menestystä jatkossakin!

  Ensimmäisiä blogeja mitä aloin seuraamaan ja edelleen seuraan :-) itsekin lastenvaatteisiin hurahtaneena..

  Kiitos mukavista lukuhetkistä!
  Peikko

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)