lauantai 4. tammikuuta 2014

PINGVIININ HYÖKKÄYS HOP LOPISSAPoikien kanssa vietettiin eilen mukava lomapäivä, käytiin ”riehumassa” Hop Lopissa. Meillä alkaakin olla jo perinne, että lomilla käydään Hop Lopissa, viimeksi täällä oltiin syyslomalla.
Äitihän pääsee tässä hommassa nykyään melkeinpä luvattoman helpolla, kun pojat juoksentelevat labyrinteissä yksin. Muistan vieläkin, kun ennen yritin pysyä vilkkaiden kavereiden perässä noissa kaikissa tunneleissa, mutkissa ja liukumäessä samalla kun väistelin keiloja yms. pingviininyrkkeilysäkkejä. Huh huh, hikistä hommaa!

Mutta nyt on helppoa,  muutama mukava sisustuslehti ja kahvirahaa mukaan, niin aikaa saa kyllä hyvin kulumaan. Ja pojillahan ei tunnu olevan kiire minnekään. Tämänkertainen Hop Lop seikkailu kesti kolme tuntia.. Ensi kerralla voisi kyllä ottaa äidille mukaan vielä korvatulpat J
Kolhuilta melkein säästyttiin, kerran vain Frans tuli nenä verta vuotaen äidin luokse. Kun kysyin mitä on tapahtunut, poika vastasi surullisella äänellä: ”No kun minä vain juoksin ja se pingviini hyökkäsi kimppuun..”.  Voi pientä, elämä on kovaa J

7 kommenttia:

 1. No toihan on kätevää :D Mä vielä kiipeilen pienimmän perässä (ja minusta se on ihan kivaa :D) - ehkä parin vuoden päästä mekin ollaan tuossa tilanteessa, että äiti voi keskittyä lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se aika tulee. Kävin minäkin vielä laskemassa liukumäkeä ja hyppimässä pomppulinnassa. Kivaa oli :)

   Poista
 2. Mä joudun/pääsen aina loputtomaan pöytäkiekkoturnaukseen ja sitten kun enää millään halua pelata pelin peliä on vuorossa se pakollinen sähly :) Tätä varten yritän yleensä saada miehen matkaan ;)

  VastaaPoista
 3. Meidän lähellä on myös yhdenlainen sisäleikkipuisto. Paikka on sen verran pieni ja yleensä siellä on vähän ihmisiä, että 2- ja 3-vuotiaat voi siellä leikkiä suht vapaasti. Riippuu tietysti kuinka paljon porukkaa on, mutta yleensä ei tarvitse juosta perässä ja kahvikupin ääreltä näkee jos on jotain hätää tai ongelmaa.. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on huomenna samat suunnitelmat, paitsi että näillä seuduilla ei ole HopLoppia vaan pienempi vastaava versio. Ja sekin ero on, että ainakin toinen meidän lapsistamme tarvitsee vielä kanssakulkijan tunneleihin. Voi kääk nämä joulukilot! Pidetään peukkuja, että en jää minnekään kiinni. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)