maanantai 6. tammikuuta 2014

LEGOJEN SÄILYTYSHYLLY IKEALTA

Meillä legojen kasausprojekti etenee, hitaasti mutta varmasti. Tarkoitus on siis kasata poikien legot uudelleen linnoiksi, aluksiksi ja roboteiksi alkuperäisten ohjeiden mukaisesti, tai ainakin osa niistä. Legojen esilajittelusta kerroin jo TÄÄLLÄ.
Vaikka legot ovatkin värijärjestyksessä (edelleen), palasten etsiminen on silti melko työlästä ja aikaavievää puuhaa. Mutta onneksi tässä ei ole mitään aikataulua tai deadlineä, palojen etsimen on mukavaa pyhäpäivien hommaa!

Hankittiin juuri Ikealta EKBY JÄRPEN/GÄLLÖ hylly legojen säilytystä varten. Hylly on minusta kivannäköinen ja hyllylevyt ovat tarpeeksi syvät, eli tähän mahtuu isommatkin legolinnat ja -alukset. Vähänlaisesti noita legolinnoja hyllyssä vielä on, mutta nythän on juuri hyvä pyhäpäivä kasata niitä lisää. Mukavaa Loppiaista! J
 

9 kommenttia:

 1. Mukavannäköistä =)))) liityin lukijaksi =) kivanoloinen blogi!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat hyllyt, sopii teidän tyyliin! Ja lisää kuvia toivotaan, haastoin sut paljastamaan bloginurkkauksesi :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on samanlaista lajittelua edessä.. Tuntuu että tuo 5-v rakentaa-purkaa-rakentaa-kadottaa-yrittää rakentaa :D

  Kiva nuo hyllyt :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään tuosta hyllystä, tosi hyvä vaihtoehto sille (iän ikuiselle) Stringille. Ja plussaa hyllylevyjen syvyydestä :).

  Hauskat muuten nuo poikien työtuolit :)!

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Meilläkin sama hylly odottaa seinälle laittoa, juurikin legoja varten. Ja sama lego-projekti täällä käynnissä... :D nyt viikonloppuna rakennettiin poliisiasema ja yksi ninjago-monsteriauto, noihinkin jouduttiin jo laittaa väärän värisiä osia, joten pahoin pelkään ettei saada läheskään kaikkia kasattua.

  VastaaPoista
 6. Juur samoja hyllyjä kävin hakemassa muksujen kasvaneelle lelukannalle. Turha reissu, oli loppuunmyydyt. Toivottavasti lisää tulee pian.

  Meillä on kaikki poikien legosarjat pieninä palasina, tyttölegot kasattuina. Ikuisuusprojektina (edelleen aloittamatta) olisi värilajitella palikat. Ehkä vielä joskus!!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ideasta ja hyllyvinkistä, tosin luultavasti ovat Ikeasta loppuneet kun sinne asti pääsen :(. Kivan näköinen, kevyt hylly, mä haluisin noita pienimpien huoneisiin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)