maanantai 20. tammikuuta 2014

ESKAKETTU KYLÄSSÄ

Meillä oli viikonloppuna odotettu vieras, Esikoulu-Kettu. Eskakettu saapui meille repussa, tuliaisinaan herkullisia kettukarkkeja ja mukanaan mukava vieraskirja edellisistä kyläpaikoista.
Kettu kulki perheen mukana koko viikonlopun, ja jopa nukkui Maxin vieressä. Kettu pääsi tutustumaan poikien leluihin ja peleihin, ja viettämään meidän kanssa koko perheen lauantain elokuvailtaa. Sekä leikkimään kettuhippaa!

Kaikkein jännittävintä Eskaketun vierailussa oli ketun järjestämä oppitunti, johon pikkuvelikin sai osallistua. Tunnilla harjoiteltiin kirjoittamaan Eskaketun nimi, josta tehtävästä Max selvisikin hyvin arvosanoin.
Mutta enpä tiedä, luulenpa että Eskakettu on vähän villinnytkin poikia äidin silmän välttäessä.. Sen verran sotkuiseksi liitutaulu saatiin ihan vain lyhyen oppitunnin aikana J

Kiitos Eskaketulle vierailusta, ja mukavaa alkavaa viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Noi on hauskoja, eskari-eläimen vierailut! Meillä oli käymässä joku hiiri silloin kun Pinkki oli eskarissa, ja jokainen kirjoitti mukana kulkevaan vihkoon mitä se hiirulainen oli puuhannut vierailullaan :)

  Aurinkoista viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on käynyt Hunaja-nalle vierailulla päiväkodista. Oli kovasti mieluinen vieras.

  VastaaPoista
 3. Ompa hauska! Meidän pk:ssa tai eskarissa ei taida tuommoista olla. Varmasti lapsille tärkeä juttu :)

  VastaaPoista
 4. Nuo koteja kiertävät tarhakaverit on ihan huippuja!

  Mun omilla lapsilla ei ole vierailijoita ollut, mutta työssä olen useampana vuonna jotakuta koteihin lähettänyt. Yksi vuosi kierrätettiin matkapäiväkirjaa, voi mitä matkamuistoja läheltä ja kaukaa siihen kirjoitettiinkaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)