perjantai 13. huhtikuuta 2012

Suosikki-velourit

Poikien suosikkihousuja ovat velourhousut, ja niin myös äidin. Pojat tykkäävät velourin pehmeydestä ja äiti myös siitä, että ne kestävät niin hyvin käyttöä ja pesua. Ainakin meillä pojat kulkevat vähintään 50% ajasta polvillaan, ja tässä menossa ei monetkaan housut kestä :)

Meillä on käytössä veloureita eri merkeiltä, ihan perus-Lindexistä vähän hinnakkaampaan AlbaBabyyn ja Metsolaan. Nyt ollaan testattu myös Name Itin varsin kohtuuhintaisia velourhousuja, joiden malli on minusta oikein mukavan näköinen. Ja ennen kaikkea tarpeeksi kapea vyötäröltä, että pysyy hyvin hoikkienkin poikien päällä. Housut vastaavat hyvin kokoaan, Maxilla velourit koossa 116 ja Fransilla koossa 104 cm.

Name Itin veloureiden kaveriksi puettiin tänä aamuna Liandlon ihanat krokotiilipaidat.

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua :)


5 kommenttia:

 1. Meillä kans velourit on suosikkeja - parhaiten istuu Kameleont designin ja Metsolan housut. Hauska kuulla että Nameit on myös kapeaa mallia, näitten laiheliinien kanssa kun housujen vyötäröllä (tai siis sen kapeudella) on hyvin suuri merkitys!

  VastaaPoista
 2. Onkos pojilla uudet kevättukat ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Joo, taistelun kanssa ja lahjonnalla saatiin pojat taas hiusten leikkuuseen.. :)

  VastaaPoista
 4. mihin kokoon asti name itin veloureita nykyään saa? jossain vaiheessa meillä oli niitä käytössä, mutta muistelen, että koot loppuivat 98. malli oli kyllä kaunis, tykkäsin kovasti.

  VastaaPoista
 5. Poikien äiti: Name Itin veloureita on ainakin kokoon 116 cm saakka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)