torstai 19. huhtikuuta 2012

Aamullinen vaatimus

Max ilmoitti tänä aamuna hyvin päättäväisesti, että hän ei sitten enää haalaria käytä. Kuulemma kaikilla muilla pojilla on päiväkodissa takki ja housut.. No, niinhän se taitaa olla. Minusta vain haalari olisi niin kätevä..

Mutta aamuisen riidan välttämiseksi kaiveltiin heti aamutuimaan esille uudet kaksiosaiset kevätsetit. Nämä meillä on ollutkin jo kaapissa odottamassa, äidin ajatus vain oli että haalaria olisi käytetty ulkoleikeissä/päiväkodissa ja nämä kaksiosaiset olisivat jääneet siistimpään käyttöön.

Mutta monestihan nämä suunnitelmat muuttuvat, ja itse asiassa kaksiosaiset setit vaikuttivat kyllä poikien päällä erittäin toimivilta :)


Maxilla Ticketin välikausihousut ja -takki koossa 116 cm
(Max on 112,5 cm pitkä ja käyttää kokoa 116 cm)


4 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti tosta Ticketin uudesta tähtikuosista =) Onko toi Maxin takki turkoosia? Monessa kuvassa se meinaan näyttää aika perussiniseltä.
  Meillä 9v haluaisi haalarin... Eikä millään usko etten ole löytänyt mistään sopivan kokoista, kun jollain Ronillakin on ja se on jo viidennellä =)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvänkokoiselta näyttää teillä tuo setti! Ja tuo sininen näyttää tosi kivalta!:)

  Meillä on pojalla 104cm setti ja se on aika reilu, vaikka pojalla on pituutta ainakin tuon 104cm. Tosin meillä poika on niin laiha, että kaikki vaatteet roikkuu päällä.:(

  VastaaPoista
 3. meillä 5½v käytti kyllä talvella haalaria, oli haalari ja 2 takki+housut settiä. valitsi siis itse haalarin, koska sinne oli nopeampi hypätä sisään :D
  nyt vkhaalaria en ostanut, koska en ole varma että syksyllä pitääkö eskarilaiset enää haalareita..

  VastaaPoista
 4. Vera: Maxin takin sininen on ihan perussinistä (+tummansinistä), ei siis turkoosia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)