keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

MOLO KIDS välikautta


Tänä aamuna meillä lähdettiin ensimmäistä kertaa päiväkotiin välikausivaatteissa. Hieman viileältähän aamu tuntui, mutta toivottavasti sää päivän mittaan vielä lämpeää.


Pojilla on tänä keväänä vk-haalareina Molo Kidsin musta ja sininen haalari sekä siihen kaveriksi myös Molon kurahousut sekä hanskat. Haalarithan ovat vedenpitävät, eli kurahousuja ei välttämättä tarvita. Kurikset onkin meillä varattu päiväkotikäyttöön, jossa niitä toivotaan :)


Pojilla on kuvissa haalareiden alla sisävaatteet sekä välitakit. Molon haalareissa on osittainen fleecevuoraus selän ja pepun kohdalla sekä polvissa. Maxin haalari on kokoa 116 ja Fransin 104, kurahousut Maxilla 110/116 ja Fransilla 98/104.


Onpas mukavaa pitkän talven jälkeen päästä käyttämään vähän kevyempiä välikausivaatteita. Maxkin testasi heti pyörimisnopeutta uusissa ulkoiluvaatteissa :)

4 kommenttia:

 1. Onpas mukavan keväisen näköiset setit ja pojat! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kanssa Nopalla toi musta haalari ja siihen väriä tuomaan rainbowhanskat, ja noi siniset kans =)
  Ei ole vaan mitoitukseltaan paras meidän pitkäselkäiselle, jouduttiin ottamaan koko 104 kun muuten kinnaa niska-haarasta kiinni. Persjalkaiselle on tosi vaikeaa löytää hyvin istuvaa haalaria =( Molon haalari on kuitenkin suht hyvä kun on kapea, ei näy jotenkin niin hyvin se lahkeiden reiluus.

  VastaaPoista
 3. hei, vaikuttavatko nuo molo kids-sadevaatteet laadukkailta? kestävätköhän käytössä kuinka hyvin? kivan näköiset setit ja varsinkin nuo kuravaatteet.

  VastaaPoista
 4. Vera: Meillä taas näyttäisi, että ensin loppuu mitta lahkeista ja hihoista, niska-haarassa on taas hyvin varaa.. Lapset on niin eri mallisia :)

  Anonyymi: Meillä käytetään paljon Molo Kidsin vaatteita, koska ovat kaikki niin laadukkaita ja hyviä käytössä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)